Μετά από τρία χρόνια το bitcoin ξεπέρασε τα $1.000

Για πρώτη φορά μέσα στο διάστημα των τελευταίων τριών ετών το Bitcoin ξεπέρασε τα $1.000.

Bitcoin

Η τελευταία φορά που ήταν σε αυτά τα ύψη ήταν το Δεκέμβριο του 2013. Το νόμισμα ξεκίνησε στις αρχές του 2016 με ισοτιμία περίπου $450 ανά Bitcoin, και ως εκ τούτου είδε αύξηση 125% μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.

Παρά το γεγονός ότι το Bitcοin δεν έχει φτάσει το ρεκόρ των $ 1,216.7 που κατείχε παλαιότερα, σήμερα είναι στην υψηλότερη τιμή κεφαλαιοποίησή του που στο σύνολο του υπολογίζεται στα $16.399.607.673.

Για όσους έχουν Bitcοins στο πορτοφόλι τους η είδηση ​​αυτή προφανώς είναι πρωτοχρονιάτικο δώρο. Οι εμπειρογνώμονες που ασχολούνται με την αγορά Bitcοin είναι αισιόδοξοι για την μελλοντική πορεία του, αναφέροντας ότι στο τέλος του έτους η τιμή του θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε μεταξύ $1.400 και $3.000. Φυσικά, όλα αυτά είναι εικασίες και τα πάντα εξαρτώνται και από την αγορά αλλά και από την ασφάλεια του στο διαδίκτυο, αφού μία τυχόν αμυχή στις υπηρεσίες διακίνησής του θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία για ένα τεράστιο πλήγμα στη τιμή του.

  Windows System State Monitor ελέγξτε κάθε αλλαγή στο σύστημά σας

Η τρέχουσα ανάπτυξη είναι πιθανό οφείλεται στην Κίνα, όπου το Bitcοin έχει δει μια αύξηση της ζήτησης του μετά από μια ετήσια μείωση 7% της αξίας του γιουάν το 2016.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  80  =  82

Previous Story

Εντυπωσιακή φωτογραφία 140MB από το Huawei Mate 9

Next Story

Scientific Linux 7.2 με τη δύναμη του Red Hat