Jeremy Allaire: Αυτή είναι η Apple iTV

apple-itv

Έχουμε φτάσει στα μια εποχή που θα έχουμε περισσότερα νέα για προσφορές και δώρα και λιγότερα για νέα προϊόντα της . Βέβαια κανένας δεν σταματάει να οραματίζεται και να γράφει για το επόμενο πόσο μάλλον για την πολλά υποσχόμενη τηλεόραση της Apple.

Καθημερινά διαβάζουμε πολλά άρθρα αλλά οι παρακάτω απόψεις μας τράβηξαν την προσοχή.

Για όσους δεν γνωρίζετε τον Jeremy Allaire να πούμε πως είναι πατέρας και δημιουργός του Flash και CEO της Brightcove. Πρόσφατα δημοσίευσε ένα άρθρο περιέχοντας την άποψη του για την Apple  iTV θεωρώντας πως η Apple θα δημιουργήσει 2 κατηγορίες την premium αν θέλετε που θα έχει και μιας υψηλής ανάλυσης οθόνη και μια δεύτερη πιο φτηνή που θα είναι μόνο το κουτί κάτι σαν το σημερινό Apple αλλά με περισσότερες δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

Είμαι συνήθως πολύ σκεπτικιστής όταν αναλυτές και άλλοι guru  αναφέρονται σε ένα νέο κουτί παρόμοιο με αυτό του Apple TV αλλά το επιχείρημα του Allaire που βασίζεται σε μια συσκευή των  $149 με όλες τις δυνατότητες του επερχόμενου iTV  πλην της οθόνης δεν μπορεί παρά να σε βάζει σε σκέψεις.

A new companion device for TV that starts at $149, attaches to nearly any existing TV, and does not require customers to buy an expensive new monitor. This is crucial for quickly establishing and maintaining platform dominance quickly and even stand-alone could be a $5-10 billion opportunity.

Η μυστική συνταγή για τον Allaire είναι το ίδιο το οικοσύστημα του iOS μιας και η Apple iTV δεν θα χρειάζεται πληκτρολόγιο αλλά όλα θα γίνονται μέσα από το iPhone ή ακόμη καλύτερα το iPad.

Crucially, the new Apple TV will extend nearly every existing iOS app into being a TV app that brings the and richness of large display surfaces to consumer computing — a task that nearly every industry titan has attempted and failed. The combination of touch and TV will ignite a new era in dual-screen software application design and development in which it will become hard to believe that Internet software was once based solely on PCs, and .

Εκεί που διαφωνούμε με τον Allaire είναι η ευκολία με την οποία νομίζει πως οι πάροχοι περιεχομένου ανά τον κόσμο και ξεκινώντας από την Αμερική θα παραδώσουν έτσι απλά τα σκήπτρα στην Apple. H μουσική βιομηχανία δέχτηκε αλλαγές μεγατόνων πριν μερικά χρόνια όταν έκανε κάτι παρόμοιο και πλέον οι πάροχοι ξέρουν καλά τις αλλαγές που μπορεί να φέρει η Apple αν μπει και στην βιομηχανία της τηλεόρασης.

  Check Point Ανακοίνωση για τα νέα εργαλεία ασφαλείας της Apple

Αν θέλετε να διαβάσετε πιο αναλυτικά τις ενδιαφέρουσες πραγματικά απόψεις του Allaire πηγαίνετε εδώ

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).