Ο ανεμιστήρας της CPU παράγει περισσότερο θόρυβο με τα Windows 8.1

Windows-8_1

Τα Windows 8.1 υποτίθεται ότι είναι ένα bug-free λειτουργικό σύστημα που δεν θα πρέπει να προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα στην λειτουργία τους. Τουλάχιστον, δεν θα είναι τόσα πολλά αν μεταβείτε στα 8.1 από τα Windows 8.

Αποδεικνύεται, ωστόσο, ότι πολλοί από τους χρήστες που αποφάσισαν να κάνουν την προς τα Windows 8.1 βιώνουν πραγματικά όλα τα είδη των θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του υψηλότερου επίπεδου θορύβου που προέρχεται από τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή.

Καταναλωτές προσείλθαν στο φόρουμ της κοινότητας της Microsoft για να αναφέρουν ότι ο ανεμιστήρας της CPU παράγει περισσότερο θόρυβο από ό, τι πριν, πιθανότατα σε μια προσπάθεια του για την ψύξη του επεξεργαστή.

Αυτό σημαίνει ότι τα Windows 8.1 απαιτούν στην πραγματικότητα περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, ως εκ τούτου, μια αύξηση της θερμοκρασίας έχει ανάγκη για πιο έντονη ψύξη.

Συγκεκριμένα αναφέρει ένας χρήστης στο φόρουμ της Microsoft:

“Το laptop μου είναι ένα Sony VAIO με τεχνολογική ηλικία λιγότερη από ενός χρόνου. Αναφέρομαι στον ήχο του ανεμιστήρα, στο οποίο δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν από την ενημέρωση από τα Windows 8. Κάλεσα την Sony και μου είπαν να επικοινωνήσω με τη Microsoft.Παρατήρησα ότι το laptop μου ήταν πολύ ζεστό στην πλευρά όπου έρχεται ο του ανεμιστήρα.

Δεν δουλεύω το laptop μου σε μια επίπεδη επιφάνεια, συνήθως χρησιμοποιώ ένα μικρό κομ ξύλου στο πίσω μέρος για να έχει μια γωνία 30 μοιρών. Ο ανεμιστήρας σταματάει εάν κάνω επανεκκίνηση το laptop, και δύο λεπτά μετά, άρχιζει και πάλι να εργάζεται σε πλήρη ισχύ. Όταν τα εξήγησα όλα αυτά στην SONY, μου είπαν να επικοινωνήσω με τη Microsoft αμέσως, καθώς δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη μηχανή.”

Για το όλο θέμα δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμη λύση, καθότι δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούν να γίνουν αφού τα  Windows 8.1 απαιτούν περισσότερη επεξεργαστική ισχύ.

Εδώ είναι οι απαιτήσεις συστήματος των Windows 8.1 απαιτήσεις συστήματος σε περίπτωση που θέλετε να δείτε αν ο υπολογιστής σας έχει ότι χρειάζεται για να τρέξει το νέο λειτουργικό σύστημα:

Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος με την υποστήριξη PAE, NX, και SSE2 (περισσότερες πληροφορίες)

Μνήμη: 1 gigabyte (GB) (32-bit) ή 2 GB (64-bit)

Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο: 16 GB (32-bit) ή 20 GB (64-bit)

Κάρτα γραφικών: Microsoft DirectX 9 συσκευή γραφικών με οδηγό WDDM

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).