Τίτλοι τέλους για την Cyanogen

Η Cyanogen φέρεται ότι θα σταματήσει σύντομα όλες τις εργασίες και τις υπηρεσίες της. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας τα πάντα σταματούν στις 31 Δεκεμβρίου του 2016.

Η εταιρία που μας έδωσε το CyanοgenMod ROM, μάλλον είναι απίθανο να συνεχίσει να λειτουργεί όπως την ξέραμε το 2017, αλλά δεν αποκλείει μια αλλαγή ονόματος και την υιοθέτηση ενός διαφορετικού επιχειρηματικού μοντέλου.

Η ιστοσελίδα CyanοgenMod.org έχει ήδη ανασταλεί αν και η εταιρεία δήλωσε ρητά ότι όλοι θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να κατεβάζουν τα nightly builds που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν.Cyanogen

«Ως μέρος της συνεχιζόμενης εξυγίανσης της Cyanogen, όλες τις υπηρεσίες και τα Cyanοgen nightly builds θα πρέπει να σταματήσουν το αργότερο έως τις 31/12/16. Το open source project και το source code θα παραμείνουν διαθέσιμα για όποιον θέλει αναπτύξει το CyanοgenMod μόνος του,” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Η Cyanοgen έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές τους τελευταίους δύο μήνες, καθώς οι δύο ιδρυτές της εταιρείας, Kirt McMaster και Steve Kondik συμφωνούν μόνο στο ότι διαφωνούν για τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της εταιρείας.

  Περισσότερα από 5000 online shops με κακόβουλο κώδικα

Από τότε δε που ο Kirt McMaster απέκτησε τον ρόλο του νέου εκτελεστικού Προέδρου (Executive Chairman) τον Οκτώβριο, τα πράγματα χειροτέρεψαν και τελικά ήρθε η ανακοίνωση της διάλυσης της εταιρείας αυτό το μήνα.

Ας ελπίσουμε ότι η Cyanοgen θα επιβιώσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, καθώς οι φίλοι του Android εκτιμούν αφάνταστα τα custom ROMs του CyanοgenMod.

Cyanogen

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  16  =  21

Previous Story

Top 10 Most Pirated Movies on BitTorrent

Next Story

Η Cyanogen φεύγει το LineageOS έρχεται