Η Dell ξεπέρασε τις εκτιμήσεις εσόδων από την τηλεργασία

>Η Technologies Inc. ξεπέρασε τις εκτιμήσεις εσόδων που υπολόγιζε, από την στροφή της αγοράς σε υπολογιστές λόγω της τηλεργασίας.

dell

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αυξήσει την ζήτηση σε φορητούς και dekstop υπολογιστές, λόγω του κορονοϊού και της τηλεργασίας. Η αυξημένη ζήτηση δεν σταμάτησε ακόμη και μετά από ένα χρόνο εργασίας από το σπίτι.

Τα στοιχεία της International Data Corp έδειξαν ότι οι αποστολές υπολογιστών αυξήθηκαν κατά 13% από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, αλλά ο ρυθμός ανάπτυξης ήταν πολύ πιο αργός από πέρυσι.

Ενώ ο κλάδος ταυτόχρονα αντιμετώπισε έλλειψη εξαρτημάτων και προβλήματα αλυσίδας εφοδιασμού, τα έσοδα στην Dell σε hardware αυξήθηκαν κατά 27% μ τζίρο 14,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα της.

Το cloud-computing αυξήθηκε κατά 8%, χάρη στις παραγγελίες εταιρειών που προσπαθούν να μειώσουν το κόστος και να επεκτείνουν την ψηφιακή παρουσία τους.

Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 15% στα 26,12 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας τη μέση εκτίμηση των αναλυτών, που ήταν στα 25,53 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Refinitiv.

Η επαναλειτουργία της οικονομίας έχει ανακατευθύνει ορισμένες καταναλωτικές δαπάνες από υπολογιστές σε άλλους τομείς. Αλλά η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 και της μετάλλαξης Δέλτα, προκάλεσε νέους κοινωνικούς περιορισμούς και θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει τη ζήτηση για εξοπλισμό, λόγω της εξ αποστάσεως εργασία.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Dell

Written by Anastasis Vasileiadis

Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές και όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).