Η Dell ξεπέρασε τις εκτιμήσεις εσόδων από την τηλεργασία


>Η Dell Technologies Inc. ξεπέρασε τις εκτιμήσεις εσόδων που υπολόγιζε, από την στροφή της αγοράς σε υπολογιστές λόγω της τηλεργασίας.

dell

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αυξήσει την ζήτηση σε φορητούς και dekstop υπολογιστές, λόγω του κορονοϊού και της τηλεργασίας. Η αυξημένη ζήτηση δεν σταμάτησε ακόμη και μετά από ένα χρόνο εργασίας από το σπίτι.

Τα στοιχεία της International Data Corp έδειξαν ότι οι αποστολές υπολογιστών αυξήθηκαν κατά 13% από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, αλλά ο ρυθμός ανάπτυξης ήταν πολύ πιο αργός από πέρυσι.

Ενώ ο κλάδος ταυτόχρονα αντιμετώπισε έλλειψη εξαρτημάτων και προβλήματα αλυσίδας εφοδιασμού, τα έσοδα στην Dell σε hardware αυξήθηκαν κατά 27% μ τζίρο 14,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα της.

Το cloud-computing αυξήθηκε κατά 8%, χάρη στις παραγγελίες εταιρειών που προσπαθούν να μειώσουν το κόστος και να επεκτείνουν την ψηφιακή παρουσία τους.

Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 15% στα 26,12 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας τη μέση εκτίμηση των αναλυτών, που ήταν στα 25,53 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Refinitiv.

Η επαναλειτουργία της οικονομίας έχει ανακατευθύνει ορισμένες καταναλωτικές δαπάνες από υπολογιστές σε άλλους τομείς. Αλλά η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 και της μετάλλαξης Δέλτα, προκάλεσε νέους κοινωνικούς περιορισμούς και θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει τη ζήτηση για εξοπλισμό, λόγω της εξ αποστάσεως εργασία.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news