Δωρεάν διαδικτυακοί επεξεργαστές βίντεο

Δείτε πέντε δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση και χωρίς απαιτήσεις για τεχνική κατάρτιση.

video,editing,123apps,Runway,Mastershot,Oslo,Media,web

Αν θέλετε κάτι εύκολο, γρήγορο και απλό στην επεξεργασία βίντεο, τότε δοκιμάστε να το κάνετε με κάποιον δωρεάν διαδικτυακό επεξεργαστή. Υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να σας δώσουν όλα τα βασικά ενός επαγγελματικού προγράμματος και που δεν απαιτούν να είστε κορυφή στην τεχνολογία.

Αν έχετε δουλέψει έστω μία φορά, τοπικά ή διαδικτυακά, με ένα επεξεργαστή βίντεο θα δείτε ότι όλα έχουν σχεδόν την ίδια ρύθμιση και την ίδια διεπαφή σκηνικού επεξεργασίας. Οπότε μην φοβάστε και δεν θα δυσκολευτείτε να μεταβείτε από το ένα στο άλλο.

Διαβάστε: Δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία περικοπής βίντεο

Η λογική της επεξεργασίας μέσω web είναι εφικτή από την στιγμή που και τα αρχικά βίντεο και το τελικό προϊόν είναι μικρής διάρκειας και δεν χρειάζεται να περιμένετε υπομονετικά να φτάσουν μέχρι το υπολογιστή σας. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα. Η σειρά είναι καθαρά αλφαβητική χωρίς αξιολόγηση.

123 Apps

123apps video editing

Το 123Apps είναι μια σουίτα δωρεάν διαδικτυακών εργαλείων επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ένα κλικ, όπως περιστροφή, αλλαγή μεγέθους, περικοπή βίντεο, επεξεργασία βίντεο κλπ.

Περιλαμβάνει επίσης ορισμένα εργαλεία επεξεργασίας ήχου, εργαλεία επεξεργασίας PDF και μορφής. Αλλά πρωτίστως, λάμπει με την επεξεργασία βίντεο.

Ο ιστότοπος στην επεξεργασία βίντεο δεν απαιτεί και προσφέρει επιλογές με ένα κλικ για περικοπή, συγχώνευση, περικοπή, περιστροφή, αναστροφή, αλλαγή μεγέθους, επαναφορά ή σταθεροποίηση βίντεο και προσθήκη ήχου, ς ή κειμένου, αφαίρεση λογότυπων, αλλαγή έντασης ήχου και αλλαγή ταχύτητας βίντεο.

Μπορείτε να εξάγετε και να κατεβάζετε βίντεο έως και 780p χωρίς υδατογραφήματα. Ο δωρεάν λογαριασμός επιτρέπει μέγιστο μέγεθος αρχείου 500 MB και έως και πέντε αρχεία την ημέρα.

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία μέσω του Dropbox, του Google Drive, μιας διεύθυνσης URL ή από τον σκληρό σας δίσκο.

Mastershot

mastershot

Το Mastershot είναι ένα απλό με τα βασικά χαρακτηριστικά μόνο, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά δεν έχει διαφημίσεις, υδατογραφήματα και περιορισμούς.

Το Mastershot γεννήθηκε από τον εκνευρισμό ενός προγραμματιστή με τους διαδικτυακούς επεξεργαστές βίντεο που πάντα τοποθετούσαν ένα υδατογράφημα ή σας ζητούσαν να πληρώσετε για να ξεπεράσετε κάποιους περιορισμούς. Αυτό είναι λοιπόν ένα από τα σπάνια δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο στο διαδίκτυο χωρίς υδατογραφήματα ή περιορισμούς.

Είναι ένα αρκετά απλό πρόγραμμα επεξεργασίας που κάνει τις βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο που θέλουν οι περισσότεροι, αλλά μην περιμένετε προηγμένες λειτουργίες. Θα έχετε μόνο περικοπή βίντεο, συνδυασμό βίντεο, εικόνων και ήχου, τοποθέτηση κειμένου στο βίντεο (αν και κάτι δεν δούλεψε καλά το μέγεθος), εξαγωγή ήχου από οποιοδήποτε αρχείο βίντεο, εξαγωγή βίντεο σε ανάλυση 1080p χωρίς χρονικό όριο ή υδατογράφημα.

Το Mastershot λειτουργεί πλήρως στο πρόγραμμα περιήγησής σας, επομένως είναι πιο γρήγορο από πολλούς άλλους διαδικτυακούς συντάκτες που απαιτούν από εσάς να ανεβάσετε σε διακομιστές. Και επειδή αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν στον υπολογιστή σας, είναι καλύτερο για το απόρρητο και την ασφάλειά σας. Απαιτεί δωρεάν εγγραφή.

Media.io

media io

Το .io διαθέτει μία από τις απλούστερες διεπαφές για ένα διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για αρχάριους ή περιστασιακούς χρήστες. Σας επιτρέπει ακόμη και να προσθέσετε μερικά πρότυπα βίντεο, όπως μια επίδειξη προϊόντος ή μια διαφάνεια παρότρυνσης στο τέλος του βίντεο και άλλα.

Το διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο του Media.io εκτός τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά διαθέτει και μια λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία και μπορείτε να ζητήσετε από ένα ρομπότ να το διαβάσει στην κάμερα. Η δωρεάν έκδοση περιορίζεται σε 2000 χαρακτήρες ή 10 λεπτά.

Το Media.io μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα υπότιτλους για το βίντεό σας ή μπορείτε να τους ανεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο. Το πρόγραμμα επεξεργασίας περιλαμβάνει απλούς τρόπους για να προσθέσετε στοιχεία όπως emoji, εφέ μετάβασης όπως fades και και ηχητικά εφέ χωρίς πνευματικά δικαιώματα.

Η δωρεάν έκδοση του Media.io σάς επιτρέπει να εξάγετε βίντεο διάρκειας έως και 30 λεπτών σε ανάλυση 1080p, αλλά συνοδεύεται από υδατογράφημα. Απαιτείται να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμό στην ιστοσελίδα τους.

Oslo

oslo video editing

Το Oslo είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για δημιουργούς περιεχομένου στο διαδίκτυο που μπορεί να εξάγει βίντεο 1080p διάρκειας έως και 30 λεπτών χωρίς υδατογραφήματα, αλλά με 30 ftps.

ανήκει στην εταιρεία Streamlabs και προορίζεται για δημιουργούς διαδικτυακού περιεχομένου, καθώς περιλαμβάνει ακόμη και διαφορετικές ρυθμίσεις προσανατολισμού για το YouTube (οριζόντιο), το TikTok και το YouTube Shorts (πορτραίτο) και το Instagram ή το Facebook (τετράγωνο).

Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο απαιτεί δωρεάν εγγραφή και σας δίνει την δυνατότητα να ανεβάσετε βίντεο και ήχους, και να τα επεξεργαστείτε με τα φίλτρα που διαθέτει καθώς και με την προσθήκη κειμένου.

Μόλις τελειώσετε την επεξεργασία το βίντεο μπορεί να κατέβει στον σκληρό σας δίσκο ή να ανέβει απευθείας στο YouTube, εάν το συνδέσετε. Στο δωρεάν πρόγραμμα, το Όσλο δεν προσθέτει υδατογραφήματα και εξάγει βίντεο έως και 30 λεπτών σε ανάλυση 1080p και με 30 ftps.

Runway

runway video editing

Το Runway χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να παρέχει προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη, όπως η αυτόματη αφαίρεση αντικειμένων από ένα βίντεο.

Έχει διαθέσιμες λειτουργίες που είναι πολύ εντυπωσιακές, όπως αφαίρεση ατόμων ή αντικειμένων, αυτόματη αφαίρεση – αντικατάσταση ή θόλωση του φόντου ενός βίντεο, μετατροπή του φόντου σε πράσινο, αλλαγή ταχύτητας, αυτόματη θόλωση προσώπων, κόψιμο σκηνών, αφαίρεση θορύβου, αυτόματοι υπότιτλοι, και άλλα.

Στη δωρεάν έκδοση του Runway, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και οκτώ δευτερόλεπτα βίντεο και να εργαστείτε σε τρία έργα βίντεο και έως 5 GB. Θα μπορείτε να εξάγετε βίντεο σε ανάλυση 720p. Απαιτεί δωρεάν εγγραφή και δεν έχει υδατογράφημα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

video,editing,123apps,Runway,Mastershot,Oslo,Media,web

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).