Το ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού της Jeep είναι διαθέσιμο για $ 5.899


Η εταιρεία Jeep δέχεται προ-παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού που σκοπεύει να φέρει στην αγορά το Ιούνιο του 2020. Κοστίζει μόνο 5.899 δολάρια Αμερικής.

Jeep

Αν θέλετε να έχετε στην κατοχή σας το νέο e-bike της εταιρείας Jeep μπορείτε τώρα να το προ-παραγγείλετε …. υπό την προϋπόθεση ότι έχετε βαθιές τσέπες. Η Jeep έχει ξεκινήσει να λαμβάνει προ-παραγγελίες για το ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού από σήμερα 1 Μαρτίου 2020. Το κόστος; Μόνο $ 5.899,00

Και όμως, αυτή δεν είναι μια ανήκουστη τιμή, καθώς τα ποδήλατα βουνού συχνά κοστίζουν πολύ περισσότερο, αλλά μπορεί να αποτελεί έκπληξη αν είστε συνηθισμένοι στο κόστος ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, που απλά έχει παχιά ελαστικά.

Όσο για την τιμή της Jeep μπορεί να υπάρχουν βάσιμοι λόγοι. Ο κινητήρας των 750W μπορεί να ταιριάζει με το όνομα της εταιρείας και να σκαρφαλώνει όπως και τα αμάξια της. Η ανάρτηση πάντως είναι Fire-Link και θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τις βραχώδεις διαδρομές με κάποια χάρη. Η αυτονομία των 40 μιλίων (περίπου 64 χιλιόμετρα) δεν είναι κακή.

Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει υψηλές προσδοκίες. Όπως πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, επεκτείνεται σε επιλογές που ξεπερνούν τις συνήθεις πωλήσεις αυτοκινήτων. Προφανώς θέλει να κερδίσει τους τυπικούς αγοραστές των Jeep που θέλουν ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο για τις εξορμήσεις τους στην φύση.

 


 

Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.