Το ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού της Jeep είναι διαθέσιμο για $ 5.899

Η εταιρεία Jeep δέχεται προ-παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού που σκοπεύει να φέρει στην αγορά το Ιούνιο του 2020. Κοστίζει μόνο 5.899 δολάρια Αμερικής.

Jeep

Αν θέλετε να έχετε στην κατοχή σας το νέο e-bike της εταιρείας Jeep μπορείτε τώρα να το προ-παραγγείλετε …. υπό την προϋπόθεση ότι έχετε βαθιές τσέπες. Η Jeep έχει ξεκινήσει να λαμβάνει προ-παραγγελίες για το ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού από σήμερα 1 Μαρτίου 2020. Το κόστος; Μόνο $ 5.899,00

Και όμως, αυτή δεν είναι μια ανήκουστη τιμή, καθώς τα ποδήλατα βουνού συχνά κοστίζουν πολύ περισσότερο, αλλά μπορεί να αποτελεί έκπληξη αν είστε συνηθισμένοι στο κόστος ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, που απλά έχει παχιά ελαστικά.

Όσο για την τιμή της Jeep μπορεί να υπάρχουν βάσιμοι λόγοι. Ο κινητήρας των 750W μπορεί να ταιριάζει με το όνομα της εταιρείας και να σκαρφαλώνει όπως και τα αμάξια της. Η ανάρτηση πάντως είναι Fire-Link και θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τις βραχώδεις διαδρομές με κάποια χάρη. Η αυτονομία των 40 μιλίων (περίπου 64 χιλιόμετρα) δεν είναι κακή.

Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει υψηλές προσδοκίες. Όπως πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, επεκτείνεται σε επιλογές που ξεπερνούν τις συνήθεις πωλήσεις αυτοκινήτων. Προφανώς θέλει να κερδίσει τους τυπικούς αγοραστές των Jeep που θέλουν ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο για τις εξορμήσεις τους στην φύση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.110 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).