frontpage

Κυκλοφόρησε το νέο Emsisoft Anti-Malware στην έκδοση 8.0

Η εταιρεία ασφαλείας μόλις κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του Emsisoft Anti-. Η ενημερωμένη έκδοση 8.0, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί παράλληλα με τα ήδη προϊόντα ασφαλείας που έχετε ήδη στον υπολογιστή σας προσφέροντας επιπλέον άμυνες από τους κινδύνους που αυξάνονται καθημερινά.

frontpage

Η έκδοση 8.0, οποίο χρησιμοποιεί τον κινητήρα σάρωσης της BitDefender ταυτόχρονα με αυτόν της Emsisoft. Η πολλά υποσχόμενη ενημέρωση αναφέρει στα change log της ότι θα μειώσει τη χρήση της μνήμης κατά περίπου 80MB για μια ταχύτερη και πιο ευέλικτη απόδοση. Το πρόγραμμα που στην προηγούμενη του έκδοση είχαμε γράψει ένα review, ήταν πραγματικά “ελαφρύ”. Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τι έχουν καταφέρει οι developers της Emsisoft που μας υπόσχονται ακόμα λιγότερες απαιτήσεις στην μνήμη των συστημάτων μας.

Η νέα έκδοση έρχεται επίσης με την υπόσχεση ενός πολύ βελτιωμένου μηχανισμού σάρωσης και καθαρισμού malware, μαζί με δεκάδες user-interface tweaks, που ζητήθηκαν από τους πελάτες της εταιρείας. Η Emsisoft ακούγοντας τις απαιτήσεις των πελατών της, δείχνει τον δρόμο σε πάρα πολλές εταιρείες (Σκεφτείτε την Microsoft και το start menu , που στην αρχή δεν ήθελε να ακούσει για αυτό και επέμενε να το ξεχάσουμε).

  Αν είναι αλήθεια;

Το Emsisoft 8.0 είναι διαθέσιμο για λήψη δωρεάν. Λειτουργεί σε υπολογιστές με λειτουργικά Windows XP ή νεότερες εκδόσεις.

Από την σελίδα της εταιρείας.

Προστασία Περιήγησης στο Διαδικτυο: Αν κατά λάθος να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα που περιέχει ή , το Emsisoft Anti-Malware θα σας εμποδίζει να μπείτε στην ιστοσελίδα έτσι ώστε να αποφύγετε τους ιούς. Η ενσωματωμένη λίστα των γνωστών επικίνδυνων και παραπλανητικών ιστοσελίδων ενημερώνεται αυτόματα κάθε μια ώρα.

Προστασία Αρχειων: Αυτό το κρίσιμο επίπεδο προστασίας ελέγχει όλα τα αρχεία που κατεβάζετε και εκτελείτε ενάντια πάνω απο 10 εκατομμυρίων υπογραφών από γνωστά κακόβουλα λογισμικά. Η Προστασία Αρχείων του Emsisoft Anti-Malware είναι έξυπνη και αυτο-βελτιστοποιείται συνεχώς, έτσι δεν θα αισθάνεται τον αντίκτυπο των δεκάδων αρχείων που σαρώνονται στο παρασκήνιο κάθε δευτερόλεπτο.

 

Ανάλυση Συμπεριφοράς: Για να πιάσετε νέες απειλές που δεν έχουν ακόμη περιληφθεί στις υπογραφές της βάσης δεδομένων, το Emsisoft Anti-Malware παρακολουθεί συνεχώς τη συμπεριφορά όλων των ενεργών προγραμμάτων και δημιουργεί μια ειδοποίηση, το συντομότερο αφότου κάτι ύποπτο συμβεί. Σε συνδυασμό με ζωντανή επαλήθευση Cloud του Emsisoft Anti-Malware Δικτύου είναι το ύστατο όπλο μας ενάντια εξειδικευμένων και υπερσύγχρονων επιθέσεων malware που οι άλλοι δεν μπορούν να σας προστατέψουν από αυτές. Διαβάστε εδώ να δείτε πώς δουλεύει!

  Emotet και Qbot θραύση στη λίστα με τα πιο διαδεδομένα malware - Νοέμβριος 2022

Η τιμή του είναι αρκετά προσιτή αφού για ένας χρόνος προστασίας κοστίζει 19.98 ευρώ.

Κατεβάστε τη νέα έκδοση

Δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η έκδοση 8.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).