Έρχονται αναγκαστικές ενημερώσεις των Windows 10

Η Microsoft δημοσίευσε σήμερα μια υπενθύμιση για την επικείμενη ημερομηνία λήξης της υποστήριξης (EOS από το end of support) των Windows 10 της έκδοσης 21H2.

windows 10

Η συγκεκριμένη έκδοση κυκλοφόρησε το 2021 στις 16 Νοεμβρίου και φτάνει στο τέλος τυποστήριξης ακριβώς σε ένα μήνα από τώρα, στις 13 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι τα Windows 10 21H2 δεν θα μπορούν να λαμβάνουν πλέον ποιοτικές ενημερώσεις ή κρίσιμες ενημερώσεις ασφαλείας, όπως το Patch Tuesday.

Έτσι η Microsoft θα αρχίσει να προωθεί αναγκαστικές ενημερώσεις στην έκδοση 22H2 των Windows 10 ή στην έκδοση 21H2 των Windows 11.

Η εταιρεία αναφέρει:

“Στις 13 Ιουνίου 2023, οι εκδόσεις Home, Pro, Pro Education και Pro for Workstations των Windows 10, της έκδοσης 21H2 θα φθάσουν στο τέλος υποστήριξης. Η επερχόμενη ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου 2023, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου 2023, θα είναι η τελευταία διαθέσιμη ενημέρωση για αυτές τις εκδόσεις. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, οι συσκευές που τρέχουν με αυτήν την έκδοση δεν θα λαμβάνουν πλέον μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας και προεπισκόπησης που περιέχουν προστασίες για τις πιο πρόσφατες απειλές.

Όπως πάντα, συνιστούμε να ενημερώσετε τις συσκευές σας στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10 ή να αναβαθμίσετε τις κατάλληλες συσκευές σε Windows 11.”

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τα Windows 10 22H2 είναι η τελευταία έκδοση των Windows 10 που θα φτάσουν στο EOS τον Οκτώβριο του 2025.

Windows 10

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Εφτασε καιρος για μένα να εγκαταλείψω τον παγκόσμιο νταβατζή. Ως εδώ και μη παρέκει.Παω εκεί που που σκόπευα καιρό τώρα, Linux.!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).