Δείτε το ιστορικό σχέσεων οποιουδήποτε στο Facebook


Το Facebook δεν ξέρει απλά πολλά για εσάς, αλλά επιτρέπει και σε άλλους να γνωρίζουν ακόμα και αυτά δεν θέλετε ;ίσως να θυμάστε. Οι ρυθμίσεις του ιδιωτικού απορρήτου του κοινωνικού δικτύου είναι τόσο περίπλοκες, αλλά όσο φαίνεται δεν λειτουργούν.

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση URL για να δείτε ολόκληρο το ιστορικό σχέσεων, οποιουδήποτε σας ενδιαφέρει στο Facebook; Facebook

(Για αυτούς με τους οποίους δεν είστε φίλοι, θα εμφανίζονται μόνο οι αλληλεπιδράσεις που είναι διαθέσιμες public, δηλαδή για όλους.)

Το συγκεκριμένο URL εκμεταλλεύεται την διεύθυνση faceboοk.com/us. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη, αυτή η διεύθυνση URL εμφανίζει ολόκληρο το ιστορικό στο Facebook μεταξύ εσάς και του ατόμου με το οποίο είστε σε σχέση. Έτσι με ένα γρήγορο tweak, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτήν τη σύνδεση σε δύο άτομα.

Ας δούμε πως:

Μεταβείτε στο προφίλ του πρώτου ατόμων που θέλετε να δείτε και και σημειώστε το όνομα που βλέπετε στο URL. Επαναλάβετε τη διαδικασία για το δεύτερο άτομο που θέλετε να δείτε.

Στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, πληκτρολογήστε την παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/friendship/[όνομα-πρώτου-χρήστη]/[όνομα-δεύτερου-χρήστη]/

Αντικαταστήσετε τα ελληνικά στην διεύθυνση με τα ονόματα των χρηστών που σας ενδιαφέρουν.
Πατήστε Enter.

Θα σας εμφανιστεί μια σελίδα που θα δείχνει όλες τις αναρτήσεις, τα γεγονότα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο στα οποία έχουν επισημανθεί τα δύο άτομα.

Το εργαλείο είναι κάπως ανατριχιαστικό, καθώς αν το χρησιμοποιήσετε σωστά δεν μένουν και πολλά μυστικά στο Faceboοk…


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news