Η εφαρμογή Facebook αναβαθμίζεται με την δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων ήχου και τη λήψη βίντεο

facebook-update

Την προηγούμενη εβδομάδα, το Twitter κυκλοφόρησε το Vine, μια εφαρμογή για iPhone η οποία σας επιτρέπει να τραβήξετε ένα βίντεο έξι δευτερολέπτων και να το μοιραστείτε μέσω του λογαριασμού σας. Μια πολύ απλή ιδέα όπου το Facebook εντελώς συμπτωματικά αποφάσισε να ενσωματώσει και αυτό κάτι παρόμοιο στην πρόσφατη αναβάθμιση που έκανε στην επίσημη εφαρμογή του για iOS.

Η καινούργια αναβάθμιση της εφαρμογής Facebook σας δίνει επίσης την δυνατότητα να ηχογραφήσετε τον εαυτό σας και να το στείλετε σαν μήνυμα, κάτι που υπήρχε ήδη στην εφαρμογή Facebook Messenger, ενώ ανασχεδίασαν και το παράθυρο nearby.

Μπορείτε να στείλετε εύκολα φωτογραφίες και μηνύματα ήχου μέσω του Messages πατώντας το κουμπί “+” που βρίσκεται διπλά από το πεδίο μηνύματος.

IMG_1823

Δυστυχώς όμως, δεν μπορείτε να στείλετε βίντεο. Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες και μηνύματα ήχου, το μόνο που σας επιτρέπει να κάνετε είναι τραβήξετε βίντεο μέσω της εφαρμογής και να το ανεβάσετε κατευθείαν στο timeline ενώ δεν σας δίνει το δικαίωμα να ανεβάσετε κάποιο βίντεο που ήδη έχετε στην βιβλιοθήκη σας.

  Πως θα κάνετε downgrade από το iOS 7 στο iOS 6

Οπότε δεν είναι ακριβώς σαν το Vine. Αλλά φαίνεται ότι προσπαθούν να πάρουν και εκείνοι ένα μέρος από την πίτα που ξεκίνησε να δημιουργεί η πλέον διάσημη εφαρμογή του Twitter.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews
[do_widget id=blog_subscription-3]

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  12  =  15