Ένα μικρότερο Apple TV ίσως να βρίσκεται προ των πυλών

new-apple-tv-fcc

Η Apple μας έχει ξαφνιάσει αρκετά αυτή την εβδομάδα. Πρώτα κυκλοφορεί το iOS 6.1, χωρίς κάποια προειδοποίηση, και μετά ανακοινώνει πως θα κυκλοφορήσει και ένα iPad 128GB. Οι εκπλήξεις όμως απ΄ότι φαίνεται δεν σταματάν εδώ, μιας και η κυκλοφορία ενός καινούργιου Apple TV ίσως να πλησιάζει.

Σύμφωνα με έγγραφα του FCC, η Apple ίσως κυκλοφορήσει σύντομα ένα καινούργιο μικρότερο Apple TV. Τα έγγραφα δείχνουν ένα Apple TV το οποίο έχει το ίδιο σχήμα και σχεδιασμό με το τωρινό, μόνο που είναι περίπου μισό εκατοστό μικρότερο.

Τα έγγραφα του FCC δεν αναφέρουν κάποιες αλλαγές στο hardware, ενώ ο αριθμός μοντέλου της συσκευής δεν έχει ξανά εμφανιστεί στο παρελθόν. Ίσως να έχει σχέση με το άγνωστο Apple TV που αναφέρει η τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού για Apple TV.

Χθες, όταν η Apple κυκλοφόρησε την τελευταία αναβάθμιση για iOS, στην εκδοσή για Apple TV εμφανίστηκε μια συσκευή με το κωδικό όνομα Apple TV 3,2. Οι εικασίες για το τι μπορεί να είναι ξεκίνησαν αμέσως, με κάποιους να πιστεύουν ότι θα είναι ένα καινούργιο Apple TV με A6 επεξεργαστή και με τη δυνατότητα να παίζει παιχνίδια. Μέχρι στιγμής όμως, δεν υπάρχει καμιά έγκυρη πληροφορία και όλα είναι εικασίες. Ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε.

  Ενεργοποιήστε το GodMode στα Windows 10

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  1  =