Η υπηρεσία Find My iPhone βοηθάει για ακόμη μια φορά στην σύλληψη τριών ληστών μετά από καταδίωξη

SFPD

Η υπηρεσία Fin My iPhone οδήγησε τις αστυνομικές αρχές του San Francisco σε καταδίωξη προχθές το βράδυ με αποτέλεσμα να συλλάβουν τρεις ενόπλους ληστές.

Την τελευταία εβδομάδα στο San Francisco μια συμμορία ληστών έκλεβε συνεχώς gadget όπως iPhone, μέχρι που τελικά προχθές το βράδυ ένα iPhone “αποφάσισε” να τους προδώσει.

chucks_store

Την Τρίτη το βράδυ τρεις άνθρωποι έπεσαν θύματα δυο ληστών οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους όπλα. Μάλιστα το ένα από τα θύματα χτυπήθηκε με το ένα όπλο διότι προσπάθησε να αντισταθεί. Μέσα στα αντικείμενα που έκλεψαν οι ληστές, το ένα ήταν iPhone.

Μέτα από την κλοπή, οι λίστες επιβιβάστηκαν γρήγορα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας τρίτος, και έφυγαν τρέχοντας. Πάνω στην βιασύνη τους, χτύπησαν αρκετά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, κάνοντας μεγάλη ζημιά στο όχημα τους.

Η αστυνομία, χρησιμοποιώντας το iPad τους, έκαναν log in στην υπηρεσία Find My iPhone, χρησιμοποιώντας τα στοιχειά ενός εκ των θυμάτων, εντόπισε φυσικά αμέσως τους τρεις ληστές και η καταδίωξη ξεκίνησε.

  Προειδοποίηση του Tor για επερχόμενη κατάσχεση των servers του

Αναγνωρίσαν γρήγορα το όχημα, από της ζημιά που είχε πάθει λόγο των χτυπημάτων πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, και ξεκίνησαν να το κυνηγούν στην εθνική οδό με μεγάλη ταχύτητα. Οι λίστες, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν, έκαναν ελιγμούς ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τρακάρουν και η αστυνομία να τους συλλάβει.

Σύμφωνα με το blog, Bernalwood, τα θύματα πήραν όλα τους τα αντικείμενα πίσω και οι γειτονιές του San Francisco θα μπορούν πλέον να νιώθουν μια ανακούφιση ξέροντας ότι η συγκεκριμένη συμμορία βρίσκεται στη φυλακή.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

2  +  3  =  

Previous Story

O Steve Ballmer μιλάει σχετικά με το Office για iPad και το Dropbox

Next Story

Προσοχή: Κυκλοφόρησε ψεύτικο evad3rs jailbreak για το iOS 6.1