Δημόσια πρόσωπα της Γερμανίας ζητούν από το Βερολίνο να δοθεί άσυλο στον Snowden

Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός Γερμανών δημοσιοτήτων ζητούν από το Βερολίνο να παραχωρήσει άσυλο στον Edward Snowden. Πάνω από 50 άνθρωποι έχουν ζητήσει από την να εντείνει τη στήριξή της στον Snowden, μετά τις αποκαλύψεις του, που θέλουν την NSA να κατασκοπεύει την Angela Merkel για πάρα πολλά χρόνια, καθώς και άλλους αρχηγούς κρατών.

“Ο Snowden έχει προσφέρει στον δυτικό κόσμο μια μεγάλη υπηρεσία. Είναι στο χέρι μας να τον βοηθήσουμε”, δήλωσε ο Heiner Geissler, πρώην γενικός γραμματέας των Χριστιανοδημοκρατών, του κόμματος της Angela Merkel.

Δεν είναι μόνο η Γερμανία που θα πρέπει να εξετάσει την την προστασία του Snowden, αναφέρουν, αλλά και η Νορβηγία, της οποίας το νομικό καθεστώς είναι πολύ ευνοϊκό για την περίπτωση του Snowden.

Edward Snowden

Ο κατάλογος υποστηρικτών του Snowden περιλαμβάνει τους συγγραφείς Hans Magnus Enzensberger και Daniel Kehlmann, τον ηθοποιό Daniel Brühl, τον πρόεδρο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Reinhard Rauball και πολλούς άλλους, όπως αναφέρει το Der Spiegel.

Ο Edward Snowden προσέφερε την υποστήριξή του προς τις γερμανικές αρχές, δηλώνοντας ότι είναι πρόθυμος να καταθέσει, προκειμένου να διευκρινίσει ότι χρειάζεται στο πλαίσιο της έρευνάς τους σχετικά με τις κατασκοπευτικές δράσεις των Ηνωμένων Πολιτειών στη Γερμανία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).