Gmail: μη αυτόματος αποκλεισμός διευθύνσεων email

Χρησιμοποιώ το Gmail από την αρχή εμφάνισης της υπηρεσίας. Ναι από τότε που ήταν σε μορφή beta, έδινε 1GB χώρο αποθήκευσης (τον καιρό εκείνο – γύρω στο 2004-5 – το 1GB ήταν μια αξιοσημείωτη χωρητικότητα) και μπορούσες να πραγματοποιήσεις εγγραφή μόνο με μια πρόσκληση.Gmail

Είναι η κύρια υπηρεσία ηλεκτρονικού υ μου εδώ και χρόνια. Στα χρόνια που πέρασαν, η Google έχει αναπτύξει ένα καταπληκτικό αλγόριθμο διαχείρισης των Spam. Αυτό είναι και ο κύριος λόγος που παραμένω στην υπηρεσία, αν και διαθέτω σχεδόν σε όλες όσες υπάρχουν.

Υπάρχει όμως και κάποιο είδος spam που το Gmail δεν διαθέτει κάποιο αποτελεσματικό φίλτρο. Είναι το spam που δεν είναι προφανές, αλλά εξακολουθεί να είναι spam.

Είναι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ανθρώπους που είναι νόμιμοι χρήστες της υπηρεσίας και δεν προσπαθούν να πουλήσουν προϊόντα. Από έπιπλα γραφείου, υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων ή εκπαιδευτικά που δεν έχουν καμία σχέση με εσάς.

Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτά τα emails:

Το Gmail σας δίνει την δυνατότητα επισήμανσης αυτών των σαν ανεπιθύμητα. Η λειτουργία μπλοκ λειτουργεί στους χρήστες του Gmail στον ιστό αλλά και σε κινητές συσκευές με Android. Η εφαρμογή του iOS δεν φαίνεται να διαθέτει την λειτουργία προς το παρόν τουλάχιστον.

Το χαρακτηριστικό μπλοκ επιτρέπει στους χρήστες της υπηρεσίας email της Google να μπλοκάρουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την .

Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Με ένα click στο βελάκι που βρίσκεται δίπλα στην ημερομηνία αποστολής του email, θα ανοίξει το αναπτυσσόμενο μενού. Εκεί θα βρείτε το “Block ‘διεύθυνση_email'”


Μετά το block, ο συγκεκριμένος αποστολέας θα οδηγείται κατευθείαν στον φάκελο των Spam.

Για τους χρήστες συσκευών Android κάντε click στο κουμπί Περισσότερα δίπλα στο κουμπί Απάντηση – Απάντηση σε Όλους και στο κάτω μέρος του μενού , θα δείτε την επιλογή Block.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Ενδιαφέρον !!!
    Και σε συνδυασμό με το …@googlemail.com που αναφέρετε σε άλλο άρθρο σας έχουμε και παραπάνω δυνατότητες να μπερδέψουμε τα πράγματα !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).