Αν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες της Google θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια νέα λειτουργία για την αυτόματη διαγραφή των δραστηριοτήτων σας στον ιστό και τις εφαρμογές της εταιρείας.
Η νέα λειτουργία συμπληρώνει τις υπάρχουσες επιλογές για παύση της καταγραφής δραστηριοτήτων ιστού και εφαρμογών και τη μη αυτόματη διαγραφή της δραστηριότητας ενός λογαριασμού της Google.




