Ανακοινώθηκε συνεργασία της Google με την BlackBerry


H τελευταία επίσημη δήλωση για τα σχέδια της BlackBerry, ήρθε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας John Chen, ο οποίος ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσουν ένα Android smartphone, μόνο είναι ασφαλές.

Λοιπόν, μοιάζει ότι η BlackBerry θα προσπαθήσει να κάνει την πλατφόρμα του Android πιο ασφαλή, ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει να κινητοποιήσει την Google σε αυτό το θέμα.BlackBerry Google

Σήμερα, η καναδική εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Google. Και οι δύο εταιρείες θα συνεργάζονται πλέον για την εφαρμογή ορισμένων σημαντικών χαρακτηριστικών του BES12 στην πλατφόρμα του Android.

Η Google θα πρέπει έχει την τεχνογνωσία της BlackBerry στον τομέα της ασφάλειας των επιχειρήσεων, ενώ η BlackBerry θα μπορεί να αξιοποιήσει την τεράστια αγορά του Android κάτι που θα μπορούσε να φέρει στην εταιρεία ακόμη περισσότερους πελάτες.

Το BES12 υποστηρίζει ήδη το Android Lollipop, αλλά η λύση ασφαλείας του ΒlackBerry θα πρέπει αρχίσει να υποστηρίζει και το Google Play for Work, για να μπορέσει να εστιάσει στη διαχείριση εφαρμογών.

Σύμφωνα με τη ΒlackBerry, “τα νέα χαρακτηριστικά που θα είναι διαθέσιμα μέσω του Android και του BES12 θα επιτρέπουν στους οργανισμούς την περαιτέρω ασφάλιση επιχειρήσεων και των προσωπικών δεδομένων σε συσκευές Android. Θέσαμε νέα επίπεδα κρυπτογράφησης στο hardware και με την ενοποίηση του Google Play for Work, θα υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες διαχείρισης των εφαρμογών, παρέχοντας παράλληλα στον τελικό χρήστη την εμπειρία διαχείρισης του Android.”

Οι πληροφορίες αυτές ανακοινώθηκαν από την ΒlackBerry, αλλά αναμένουμε ότι η καναδική εταιρεία θα εκδώσει και κάποια επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

Μέχρι τότε, η ΒlackBerry ανακοίνωσε την κυκλοφορία του BES12 στην έκδοση 12.2, το οποίο διαθέτει βελτιωμένη υποστήριξη πολλαπλών-OS.

Η κυκλοφορία του BES12 12.2 μπορεί να θεωρηθεί σαν το πρώτο βήμα για την εφαρμογή της λύσης ασφαλείας του ΒlackBerry σε μεγάλα λειτουργικά συστήματα.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news