Η εφαρμογή Google Chrome για iOS μπορεί να παίξει μουσική στο Background και μετά το κλείσιμο της

google-chrome

Αν έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή στην iOS συσκευή σας για να ακούσετε μουσική στο YouTube και απογοητευτήκατε από το γεγονός ότι η μουσική σταματάει να παίζει με το κλείσιμο της εφαρμογής, τότε τα παρακάτω νέα θα σας ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως.

Ενώ αρκετές φορές είναι ενοχλητικό τα βίντεο να συνεχίζουν να παίζουν μετά το κλείσιμο τους, κάποιες φορές όμως είναι επίσης ενοχλητικό όταν θέλετε να συνεχίσετε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική από το YouTube αλλά δεν γίνεται. Γιαυτό και η Google αναβάθμισε σήμερα την εφαρμογή της, δίνοντας σας την δυνατότητα να συνεχίσετε να ακούτε το βίντεο που έπαιζε στο YouTube όταν εσείς κλείσετε την εφαρμογή. Ωστόσο, η λειτουργιά δεν ενεργοποιείτε αυτόματα και αυτό για να μην σας φάει την μπαταριά χωρίς λόγο.

Για να την ενεργοποιήσετε, ενώ ακούτε ένα τραγούδι στο YouTube (ή και σε κάποιο άλλο site) μέσω του , κλείστε την εφαρμογή, πατήστε δυο φορές το Home , κάντε swipe προς τα δεξιά και θα δείτε το πάνελ με τον χειρισμό του ήχου ενώ θα έχει δίπλα του το εικονίδιο του Google Chrome. Με το που πατήσετε το play το βίντεο ή το τραγούδι θα συνεχίσει να παίζει, ενώ εσείς θα μπορείτε ταυτόχρονα να κάνετε άλλες εργασίες στην συσκευή.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).