Η Google κλείνει την εφαρμογή Street View

Η ετοιμάζεται να κλείσει την αποκλειστική εφαρμογή στο Android, διατηρώντας τις λειτουργίες της μέσα στην εφαρμογή Google Maps.
street view studio

Το Street View της Google είναι ένας εύκολος τρόπος για να ρίξετε μια ματιά 360 μοιρών σε σχεδόν κάθε δρόμο στον πλανήτη, ιδανικό για να αποκτήσετε μια αίσθηση του επόμενου ταξιδιωτικού σας προορισμού ή απλά να εξερευνήσετε τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού σας. Ενώ η εφαρμογή Google Maps προσφέρει εδώ και καιρό έναν εύκολο τρόπο μετάβασης στο Street View, υπάρχει και μια αποκλειστική εφαρμογή Street View για Android και iOS.

Αυτή η αυτόνομη εφαρμογή εξυπηρετούσε δύο ξεχωριστές ομάδες ανθρώπων – αυτούς που ήθελαν να περιηγηθούν σε βάθος στο Street View και εκείνους που ήθελαν να ανεβάσουν τις δικές τους εικόνες 360°. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η δημοφιλής εφαρμογή Google Maps υποστηρίζει το Street View και η Google προσφέρει μια web εφαρμογή “Street View Studio” για όσους θέλουν να ανεβάζουν υλικό, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να κλείσει την εφαρμογή Street View.

  Αύξηση των LED κίνδυνος για την υγεία ανθρώπων και ζώων

Στην τελευταία ενημέρωση, την έκδοση 2.0.0.484371618, η Google έχει προσθέσει ειδοποιήσεις κατάργησης/τερματισμού λειτουργίας της εφαρμογής Street View.

goog strtvw

Αυτές οι ειδοποιήσεις δεν είναι ακόμη ορατές στην εφαρμογή μέχρι σήμερα, αλλά το 9to5Google κατάφερε να τις ενεργοποιήσει.

Στην ειδοποίηση, η Google επιβεβαιώνει ότι η εφαρμογή Street View θα τερματιστεί στις 31 Μαρτίου του 2023, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να μεταβούν στην εφαρμογή Google Maps ή στο Street View Studio.

Street View,google,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


3  +  6  =