Το Google Maps δείχνει πλέον αν μια τοποθεσία είναι προσβάσιμη για αναπηρικά αμαξίδια

Το Google Maps προχώρησε σε μία από τις πιο χρήσιμες ενημερώσεις του εμφανίζοντας αν μια τοποθεσία, όπως ένα κτίριο ή ένα εστιατόριο, είναι προσβάσιμο με αναπηρικό καροτσάκι.

Maps

Οι πηγές πληροφόρησης αυτών των ενημερώσεων είναι ουσιαστικά οι χρήστες του Google Maps, οι οποίοι καταγράφουν και απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τους τόπους που επισκέπτονται, αναφέροντας για παράδειγμα το μέσο κόστος για ένα γεύμα ή αν υπάρχει χώρος στάθμευσης κλπ.

Η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για την Ελλάδα, αλλά αν κινήστε στην Αμερική θα βρείτε τις πληροφορίες για την προσβασιμότητα με αναπηρική καρέκλα κάτω από την ενότητα “Ανέσεις” (Amenities ) κατά την αναζήτησή σας σε κάποιο σημείο ενδιαφέροντος στο Χάρτη, και μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Το νέο χαρακτηριστικό χτίστηκε από τον Rio Akasaka, έναν από τους διευθυντές του Google Drive ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη δικαίωμα που έδωσε η Google στους υπαλλήλους της να εργάζονται για το 20% του χρόνου εργασία τους πάνω σε δικά τους σχέδια.

  Google Photos τέρμα στον αποθηκευτικό χώρο για ορισμένα βίντεο

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

76  +    =  85

Previous Story

Έξυπνα tweaks της πολιτικής ομάδας των Windows

Next Story

Η Τουρκία μπλοκάρει το Tor Network