Magic Leap τι μπορεί να κάνει η νέα startup της Google;

H Magic Leap, η μυστηριώδης startup επαυξημένης πραγματικότητας που χρηματοδοτήθηκε με 542 εκατομμύρια δολάρια από την Google, μόλις κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δίνει μια γεύση για την που οραματίζεται και πρόκειται να φέρει σύντομα κοντά μας.Magic Leap

Το βίντεο με τίτλο “Άλλη μια μέρα στο γραφείο της Magic Leap,” είναι ένα σύντομο κλιπ με γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας (AR) σε ένα περιβάλλον ς ζωής, που στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται να είναι ο πραγματικός χώρος των γραφείων της Magic Leap.

Στο βίντεο, ο χρήστης ελέγχει τα εισερχόμενα e-mail του που ξεπροβάλλουν μπροστά του σαν ολογράμματα και αναζητά μέσω σε διαφορετικούς φακέλους να βρει το βίντεο παιχνίδι που θέλει να παίξει. Μόλις κάνει κλικ στο εικονίδιο των βιντεοπαιχνιδιών, το παιχνίδι θα φορτώσει αυτόματα και ο χρήστης μπαίνει άμεσα μέσα σε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα παιχνιδιών δράσης, το βίντεο τελειώνει με τα λογότυπα της Magic Leap και της Weta Workshop, η ομάδα των ειδικών εφέ που είναι πίσω από πολύ γνωστές όπως τις: “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” και “Hobbit”. Ο της Weta, Sir Richard Taylor, συμμετείχε και στο διοικητικό συμβούλιο της Magic Leap όπως αναφέρει το BusinessInsider.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πότε ακριβώς πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι σαν αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, αλλά φανταστείτε τον εαυτό σας να βρίσκεται μέσα σε ένα γραφείο σαν αυτό της ς. Είναι το είδος της τεχνολογίας που θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που εργαζόμαστε και γενικότερα τον τρόπο που ζούμε.

Δείτε το βίντεο

youtube.com/watch?v=kPMHcanq0xM

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).