Κανένας προγραμματιστής δεν θέλει να ακούσει ότι το νέο του πρόγραμμα ή παιχνίδι για Windows 8 έγινε hacked και έτσι οι χρήστες από όλο το Internet μπορούν να το αποκτήσουν δωρεάν. Ωστόσο, αυτό ακριβώς έκανε ένας υπάλληλος της Nokia, ο Justin Angel, που δημοσίευσε ένα άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα επεξηγώντας με ποιό τρόπο μπορούμε να “σπάσουμε” ένα app για Windows.
Στο άρθρο, “Hacking Windows 8 Games”, βρίσκει κανείς λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να πάρετε δωρεάν ένα παιχνίδι action-RPG της SoulCraft, αφού περιγράφει με ποιον τρόπο μπορείτε να μετατρέψετε την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού στην πλήρη έκδοση με καμία χρηματική επιβάρυνση.
Η ιστοσελίδα του Justin Angel αυτή τη στιγμή είναι offline. Από το neowin που δημοσίευσε πρώτο αυτό το άρθρο έχει αποσταλεί email στην Microsoft και τη Nokia για να ενημερώσουν τις εταιρίες. Η απάντηση της Nokia αναφέρει ότι “το ψάχνουν.”