Υποκρισία με την μορφή είδησης από το FISA για την NSA

Τα προγράμματα επιτήρησης της μστικής υπηρεσίας NSA έχουν βρεθεί αντισυνταγματικά το από το Δικαστήριο Εποπτείας Πληροφοριών του Υπουργείου Εξωτερικών ( Surveillance Court).

Το δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματική τη συλλογή πληροφοριών και διέταξε την υπηρεσία να περιορίσει τη συλλογή πληροφοριών, αποκαλύπτουν πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα. (Τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, που αποχαρακτηρίστηκαν την συγκεκριμένη στιγμή.)

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το δικαστήριο οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι ο όγκος και η φύση των πληροφοριών που η συλλέγει η NSA ήταν “ουσιωδώς διαφορετικός” από αυτό που κάνει η μυστική υπηρεσία.
Το δικαστήριο αναφέρει ότι το Σύνταγμα δεν αφήνει την NSA να κάνει ότι θέλει.

Βέβαια η είδηση μπορεί να είναι άλλο ένα παιχνίδι της κυβέρνησης, αφού το ίδιο δικαστήριο (FISA) υπέγραφε και έδινε την έγκριση για τις δράσεις της μυστικής υπηρεσίας.
Από το , η δικαστική αρχή έλαβε 1.789 αιτήσεις από την NSA και εγκρίθηκαν όλες.
Θα πρέπει να σκεφτούμε ότι η συγκεκριμένη είδηση εξυπηρετεί μια χαρά τις δηλώσεις του Obama που ρίχνουν ευθύνες στις μυστικές υπηρεσίες και όχι στην κυβέρνηση. Τό ίδιο ακριβώς κάνει και το FISA, χρησιμοποιώντας το σύνταγμα και ρίχνοντας τις ευθύνες στην κακιά και ανεξέλεγκτη NSA. Κάτω από το τραπέζι όμως έδιναν και έπαιρναν οι εγκρίσεις για την παραβίαση του Συντάγματος.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


1  +  9  =