Ηλίθιος μοντελιστής πέταξε το drone του σε ύψος 3,4 Km

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ έχουν κανονισμούς που δεν σας επιτρέπουν να πετάξετε το drone σας πάνω από ~ 150 μέτρα. Κάποιος στην Ολλανδία αποφάσισε να αγνοήσει το νόμο και να δοκιμάσει πτήση στα 3.400 μέτρα.

dji drone

Ο ανώνυμος ιδιοκτήτης του drone δημοσιεύτηκε αρχικά στο YouTube τα πλάνα του που τράβηξε, λέγοντας ότι προσπάθησε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ με ένα DJI Phantom 2. Το βίντεο του σύντομα βγήκε εκτός λειτουργίας, και τώρα έχει επανέλθει στην υπηρεσία vidme. Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

Το 4λεπτών βίντεο δείχνει την άνοδο του μη επανδρωμένου αεροσκάφους σε όλη τη διαδρομή μέχρι τα 3,4 χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος. Σε αυτό το υψόμετρο, το drοne πετά πάνω από ένα στρώμα νεφών. Με μόνο 27% μπαταρία, ο χειριστής αποφάσισε να αρχίσει την κάθοδο πίσω στη Γη. Την στιγμή της προσγείωσης είχε μόλις 4%.

Περιττό να πούμε ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο και παράνομο κόλπο, και ο χειριστής προσφωνείται ως “ηλίθιος” στα σχόλια που έχει λάβει από το βίντεο του. Το drοne σε αυτό το ύψος θα μπορούσε να συγκρουστεί με ένα ελικόπτερο ή ένα μικρό αεροπλάνο, ή θα μπορούσε να πέσει κατακόρυφα στο έδαφος από υψηλό υψόμετρο αν ξέμενε από μπαταρία με πιθανότητα να σκοτώσει ή να τραυματίσει.

  Η Microsoft σταματάει την πώληση Windows 7 Pro σε νέα PC από τον Οκτ 2016

Έτσι, αν δεν θέλετε να βάλετε τη ζωή των συνανθρώπων σας σε κίνδυνο και να βρεθείτε κατηγορούμενος, μην το δοκιμάσετε πότε αυτό με το δικό σας μηχάνημα.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

74  +    =  79

Previous Story

Υποδεχθείτε τα μεταφραστικά φωτοτυπικά μηχανήματα Xerox Easy Translate

Next Story

Δοκιμάστε την νέα έκδοση του Opera με ενσωματωμένο ad-blocker