iHealth BP7: ένα πιεσόμετρο καρπού συμβατό με το iPad.

Το iHealth BP7 είναι ένα πιεσόμετρου καρπού, απόλυτα συμβατό με το iPhone και το iPad, ένα προϊόν καταναλωτικό και όχι επαγγελματικό. Η κατασκευή του και η διάθεσή του στην αγορά είναι κάτι που περιμέναμε, μιας και όλοι έχουμε καταλάβει ότι ακόμη και σε ότι αφορά τον τομέα της υγείας, είναι προσοδοφόρα η οποιαδήποτε κίνηση.

ihealth-bp7b

Στην συσκευασία του προϊόντος αναγράφονται όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του και στο εσωτερικό αυτής, θα βρείτε τον μετρητή Bluetooth, ένα καλώδιο miniUSB για την φόρτιση και ένα αναλυτικό εγχειρίδιο οδηγιών. Στο App Store θα βρείτε δωρεάν την εφαρμογή iHealth My Vitals, την οποία πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε, πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το εν λόγω αξεσουάρ.

Όσον αφορά το ίδιο το αξεσουάρ, πρόκειται για ένα ασύρματο πιεσόμετρο καρπού, με μοντέρνο και όμορφο σχεδιασμό. Εφαρμόζει με άριστο τρόπο σε κάθε τύπο καρπού, διαθέτει λευκού χρώματος οθόνη και οθόνη LED που δείχνει εάν η σύνδεση με το Bluetooth είναι ενεργή όχι.

  Και πάλι πίσω στο App Store η δημοφιλής εφαρμογή VLC για iOS

Η λειτουργία του είναι απλή και εύκολη για τον κάθε χρήστη. Ανοίγοντας την σχετική εφαρμογή, φτιάχνουμε το προσωπικό μας προφίλ, κάνουμε κλικ στο πλήκτρο Start και τοποθετούμε το iHealth στον αριστερό μας καρπό. Ακολουθούμε τις οδηγίες που μας δίνει η εφαρμογή και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μετρήσουμε την πίεσή μας. Τα αποτελέσματα φαίνονται στην οθόνη του iPhone ή του iPad μας, καταγράφονται στην εφαρμογή και μπορούμε να δούμε στη συνέχεια ένα γράφημα σχετικά με τις τελευταίες μετρήσεις. Επιπλέον, η ίδια η εφαρμογή μπορεί να μας προειδοποιήσει για το αν η μέτρηση της πίεσης είναι φυσιολογική, ανάλογα με την ηλικία ή το βάρος κ.λ.π.

Όπως αντιλαμβάνεστε και μόνοι σας, απαραίτητη προϋπόθεση για να δείτε τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι να έχετε μαζί σας μια iOS συσκευή. Το iHealth μπορεί να μετρήσει την πίεσή σας ακόμη και εάν δεν έχετε μαζί σας iOS συσκευή, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορείτε να το δείτε και θα εμφανιστεί στην οθόνη σας, μόλις εσείς ανοίξετε την εφαρμογή.

  Υποκλοπή δεδομένων από πιστωτικές κάρτες ασφαλείας chip-and-pin

Θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το μήνα Φεβρουάριο και θα στοιχίζει γύρω στα 80,00 €.

Ίσως σας φαίνεται λίγο υπερβολικό, αλλά όσοι αντιμετωπίζουν χρόνια καρδιαγγειακά προβλήματα και πρέπει να μετράνε τις πίεσή τους αρκετές φορές την ημέρα, θα το εκτιμήσουν απίστευτα.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  42  =  48