isthewatersafetodrink : Δείτε αν το νερό μίας χώρας είναι πόσιμο

Υπάρχουν πολλές απίστευτες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, που ασχολούνται με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Η isthewatersafetodrink είναι μία από αυτές και ασχολείται με τον αν μία πόλη έχει πόσιμο νερό ή όχι.

isthewatersafetodrink

Η λογική της ιστοσελίδας είναι απλή: Τα ναι μεν διευρύνουν το μυαλό, αλλά μπορούν και να αναστατώσουν το στομάχι σας καθώς ο ταξιδιώτης είναι αναγκασμένος να καταναλώσει τα φαγητά των άλλων πολιτισμών. Και το κυριότερο, το νερό των άλλων περιοχών.

Μιλάμε για πόσιμο νερό που προέρχεται από την βρύση και όχι για εφυαλωμένο. Η ιστοσελίδα λοιπόν σας ενημερώνει αν το νερό βρύσης μίας περιοχής μίας χώρας είναι κατάλληλο για πόση.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή? εισάγετε το όνομα της χώρας που θα επισκεφθείτε ή το όνομα της πόλης. Η βάση δεδομένων της web εφαρμογής του isthewatersafetodrink είναι μάλλον μικρή όσο αφορά περιοχές, οπότε είναι καλύτερο να κάνετε αναζήτηση μόνο με το όνομα της χώρας.

Για την μας έδειξε:

safedrink

Ενώ πληκτρολογείτε, μπορείτε να επιλέξετε όνομα από τις drop-down επιλογές που προσπαθούν να μαντέψουν την πρόταση σας. Η εφαρμογή δεν περιμένει κάποια τελική επιβεβαίωση της επιλογή σας και απλά μόλις συμπληρωθεί η χώρα ή η πόλη που υπάρχει στην βάση δεδομένων της σας δείχνει αμέσως τα .

Τα δεδομένα προέρχονται από την IAMAT, τη Διεθνή Ένωση για ιατρική βοήθεια στους ταξιδιώτες. Σε χώρους όπου το πόσιμο νερό δεν είναι ασφαλές, η εφαρμογή θα σας συμβουλέψει είτε να το βράσετε ή να αγοράσετε εμφιαλωμένο από μια πιστοποιημένη διανομής.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την isthewatersafetodrink από εδώ

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).