Η πρώτη OLED roll-up TV της LG έρχεται την άνοιξη

Η πρώτη OLED (κυρτή) τηλεόραση της LG που παρουσιάστηκε πέρυσι στο CES, θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων την άνοιξη του 2019 .

OLED

Πρόκειται για ένα OLED πάνελ, 65 ιντσών, που είναι σε θέση να τυλιχθεί κυριολεκτικά σε μια παραλληλόγραμμη βάση, με το πάτημα ενός κουμπιού. Θα ονομάζεται LG Signature OLED TV R.

Λόγω του ότι θα μπορεί να ξετυλιχθεί, θα σας δίνει το δικαίωμα να αναπτύσσεται τόσο όσο και η αναλογία της ταινίας που θα βλέπετε. Αν και τα σύγχρονα κανάλια εκπέμπουν σε 16:9, οι περισσότερες ταινίες είναι 1.85:1 ή 2.39:1. Η τηλεόραση θα μπορεί να ξετυλιχθεί μερικώς για να εξαλείψει αυτές τις ενοχλητικές μαύρες ράβδους στην πάνω και στην κάτω μεριά της ταινίας.

Θα υπάρχει επίσης και μια λειτουργία που θα ονομάζεται ‘Λειτουργία γραμμής’ (Line Mode), στην οποία η τηλεόραση θα ξετυλίγεται ελαφρώς από τη βάση της, επιτρέποντάς σας να παίζετε μουσική ή να έχετε πρόσβαση σε άλλα χαρακτηριστικά, έχοντας όμως ελαχιστοποιήσει την οπτική επίδραση της τηλεόρασης.

  Ορίστε προεπιλεγμένη ποιότητα βίντεο στο Facebook

Φυσικά, η LG τοποθετεί την τηλεόραση ως προϊόν υψηλής ποιότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τον προηγούμενο πρωτοποριακό προϊόν της εταιρείας που ήταν η wallpaper TV, και που κοστίζει περίπου 7.200 ευρώ, αυτή σίγουρα θα είναι ακριβότερη.

Η τεχνολογία OLED φαίνεται πάντως ότι αρχίζει να μπαίνει στην καταναλωτική κοινωνία, και λογικά σε μία δεκαετία θα είναι οικονομικά προσιτή στους περισσότερους κατοίκους του πλανήτη.

Δείτε παρακάτω ένα σχετικό διαφημιστικό βίντεο της τηλεόρασης της LG
https://www.youtube.com/watch?v=br9yftCP9Mg

αλλά και ένα δεύτερο που εξηγεί τον τρόπο λειτουργία της
https://www.youtube.com/watch?v=B0ZZ6tNqfFk

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

27  +    =  34

Previous Story

GitHub δωρεάν πρόσβαση σε ιδιωτικά αποθετήρια

Next Story

Google email σε όσους επηρεάστηκαν από τη διαρροή δεδομένων