Η Microsoft εγκαθιστά PWA του Office στα Windows 10


Η Microsoft πραγματοποιεί μια δοκιμή, όπου εγκαθιστά συντομεύσεις web εφαρμογών του Office στα Windows 10 χωρίς να ζητάει την άδεια από τον χρήστη.

Κατά την εκκίνηση, τα PWA θα εμφανίζονται σε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, για να φαίνεται ότι η web εφαρμογή λειτουργεί σαν ανεξάρτητη εφαρμογή.

Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft διεξήγαγε μια δοκιμή όπου εγκαθιστούσε ανορθόδοξα PWA των Word, Excel, PowerPoint και Outlook στον Microsoft Edge και τα έκανε εγγραφή στα Windows 10.

Φαίνεται να είναι μια δοκιμή, με μόνο μερικούς από τους των Windows.

Δεδομένου ότι πρόκειται για Microsoft Edge PWA, θα καταχωριθούν και στα Windows 10 σαν εφαρμογές που μπορούν να απεγκατασταθούν μέσω των ρυθμίσεων / Προγράμματα και δυνατότητες, όπως φαίνεται παρακάτω.

Όταν ξεκινούν οι εφαρμογές μέσω PWA, θα ανοίξουν ένα μινιμαλιστικό πρόγραμμα περιήγησης στα Windows και θα επισκεφθούν τη σχετική διεύθυνση URL της web εφαρμογής.

Οι διευθύνσεις URL για κάθε PWA παρατίθενται παρακάτω:

Η Microsoft διαθέτει ήδη PWA για το Microsoft Office, αλλά συνήθως εγκαθιστώνται σαν ένα ενιαίο Office PWA και ένα Outlook PWA, αντί να διαχωρίζονται σε μεμονωμένα, όπως φαίνεται σε αυτό το τεστ.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Όσοι δεν επιθυμούν να εγκαταστήσουν τα PWA μπορούν να τα απεγκαταστήσουν απευθείας από τον Microsoft Edge μέσω της εσωτερικής διεύθυνσης URL edge://apps.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news