MOffice365

Η Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του νέου Office για επιχειρήσεις

Η Microsoft Ελλάς ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης και στην Ελλάδα μιας σημαντικής νέας αναβάθμισης του Microsoft Office 365 για επιχειρήσεις. Η πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία Office cloud της Microsoft μέχρι σήμερα, αποκτά νέα χαρακτηριστικά και διαθέτει πλάνα υπηρεσιών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς των μικρών, μεσαίων και μεγάλων οργανισμών. Εκτός από τις πάντοτε ενημερωμένες υπηρεσίες Microsoft Lync Online, Microsoft Exchange Online και Microsoft SharePoint, οι επιχειρηματικοί χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πλέον τις πλούσιες εφαρμογές του Office με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι, για εγκατάσταση μέχρι και σε πέντε συσκευές. Οι εφαρμογές  προσφέρονται ως μια συνδρομητική υπηρεσία που ανανεώνεται συνεχώς.

MOffice365Οι επιλογές που παρέχονται στις επιχειρήσεις εξαρτώνται από το μέγεθός τους:

  • Office 365 ProPlus: To Office 365 ProPlus περιλαμβάνει τις εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath και Access – που προσφέρονται ως υπηρεσία για εγκατάσταση σε μέχρι πέντε συσκευές. Η Microsoft τονίζει ένα από τα πλεονεκτήματα της παροχής του Office ως υπηρεσία, αφού κάθε συνδρομητής μπορεί απλά να συνδεθεί στο Office 365 από οποιαδήποτε συσκευή, και να έχει πρόσβαση όχι μόνο στα έγγραφα αλλά και στις προσωπικές του ρυθμίσεις. Ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται στο έγγραφό του από το σημείο ακριβώς που το άφησε. Αναφορά γίνεται και στα στον έλεγχο που διατηρούν τα τμήματα IT και συγκεκριμένα η ικανότητα να τρέξουν το Office 365 ProPlus παράλληλα με άλλες εκδόσεις του Office (όπως για παράδειγμα, προηγούμενες εκδόσεις) και εργαλεία για τη διαχείριση των ενημερώσεων για τους χρήστες τους.
  Teen Driver αφήστε τους έφηβους να οδηγούν με εσάς στο control

Το Office 365 ProPlus είναι διαθέσιμο ως ανεξάρτητη υπηρεσία. Περιλαμβάνεται επίσης, στην ανανεωμένη υπηρεσία του Office 365 για μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και στη νέα υπηρεσία Office 365 για Μεσαίες Επιχειρήσεις.

  • Office 365 Midsize Business. Το Office 365 για Μεσαίες Επιχειρήσεις έχει σχεδιαστεί για τις επιχειρήσεις που αποτελούνται από 10 έως 250 εργαζόμενους. Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει το Office 365 ProPlus και προσφέρει στις μεσαίες επιχειρήσεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας με τις υπηρεσίες Exchange Online, Lync Online και SharePoint Online – μαζί με τα απλουστευμένα εργαλεία που απαιτούνται για τη διατήρηση του ελέγχου και τη μείωση της πολυπλοκότητας. Περιλαμβάνεται επίσης η δυνατότητα ολοκλήρωσης με  το Active Directory, μια Web-based κονσόλα διαχείρισης και υποστήριξης κατά την διάρκεια του ωραρίου εργασίας. Το κόστος είναι €147,6 ανά χρήστη ανά έτος, ισοδύναμο με €12,3 ανά χρήστη, ανά μήνα.

 

  • Office 365 Small Business Premium. Το Office 365 για μικρές επιχειρήσεις είναι σχεδιασμένο για επιχειρήσεις που αποτελούνται από 1 έως 10 εργαζόμενους. Εκτός από το πλήρες σύνολο των πλούσιων εφαρμογών του Office, η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει e-mail επιχειρηματικού επιπέδου, κοινή χρήση ημερολογίου, εργαλεία για τη δημιουργία του εταιρικού website και τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης με high definition video, μέσω μιας εύκολης στη διαχείριση υπηρεσίας, η οποία δεν απαιτεί  εξειδίκευση σε θέματα πληροφορικής. Το κόστος είναι €124,80 ανά χρήστη ανά έτος, ή σε μηνιαίο κόστος  €12,80 ανά χρήστη, ανά μήνα.
  Πώς να φτιάξετε το χαλασμένο link "Αλλαγή ρυθμίσεων Υπολογιστή" στα Windows 8.1

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Office 365 θα διαθέτει από τον Ιούνιο 2013 επιπρόσθετα χαρακτηριστικά επιχειρηματικής κοινωνικής δικτύωσης με το SharePoint, το Yammer και τη δυνατότητα σύνδεσης Lync-Skype για την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων (IM) και φωνητικών κλήσεων. Η νέα υπηρεσία Office 365 είναι διαθέσιμη σήμερα σε 89 χώρες και 33 διαφορετικές γλώσσες.

Με τη έναρξη της διάθεσης του Office 365 για όλες τις επιχειρήσεις, η νέα υπηρεσία είναι πλέον πλήρως διαθέσιμη για όλους -επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά ιδρύματα και οικιακούς χρήστες.

 

in

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


9  +  1  =