Η Microsoft προσφέρει το Office 2013 με 7.5 ευρώ

Η Microsoft δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Office 2013, και η σουίτα έχει μόλις προστεθεί στο Πρόγραμμα Οικιακής Χρήσης. Τι σημαίνει αυτό; Μάλλον τα νέα είναι καλά αφού το γεγονός θα επιτρέπει σε επιλέξιμους πελάτες να αγοράζουν το δημοφιλές λογισμικό της Microsoft για 9.95 δολάρια, δηλαδή 7.5 ευρώ.

Αυτή η ειδική προσφορά θα περιλαμβάνει το Office Professional Plus 2013 που περιέχει, το Word, το PowerPoint, το Excel, το Outlook, το Access, το Publisher και το Lync.

New_Office_Logo
Το Neowin αναφέρει,ότι το Πρόγραμμα Οικιακής Χρήσης (Home Use Program) έχει δημιουργηθεί για τις επιχειρήσεις των οποίων οι εργαζόμενοι ψάχνουν προσιτές λύσεις γραφείου. Αν θέλετε να εγγραφείτε σε αυτή την προσφορά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιχείρηση σας και ένα κωδικό που θα σας δώσει ο εργοδότη σας.

Η πλήρης άδεια του Office 2013 θα κοστίζει γύρω στα 139 δολάρια, οπότε αν είστε πληρείτε τις προϋποθέσεις για αυτή την προσφορά αυτή, μην χάσετε την ευκαιρία σας να αγοράσετε τη σουίτα. Οι χρήστες των Mac μπορούν να αγοράσουν το Office 2011 αντί του 2013.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  24  =  29