Η Microsoft θα ανακοινώσει τον νέο CEO της μέχρι το τέλος του 2013

Ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι Microsoft συνεχίζει να αναζητάει ένα νέο CEO, μια νέα δημοσίευση αναφέρει ότι η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει τον διάδοχο του Steve Ballmer πριν από το τέλος του έτους.

Το έγκυρο Bloomberg αναφέρει ότι η Microsoft μέχρι σήμερα συζητούσε για τον CEO της Ford, Alan Mulally, τον πρώην Διευθύνων Σύμβουλο της Nokia Stephen Elop, το πρώην στέλεχος της Microsoft Paul Maritz, και τον Tony Bates, που θεωρούσε επικρατέστερους υποψηφίους για τη θέση CEO.

Steve_Ballmer v

Επικαλούμενη ανθρώπους παρακολουθούν το θέμα από κοντά, πρόσθεσε στην λίστα τον CEO του eBay, John Donahoe ο οποίος ενώ είχε προσκληθεί για ένα σύντομο γύρο διαπραγματεύσεων, αρνήθηκε γρήγορα οποιαδήποτε πιθανότητα να εργαστεί για την Microsoft στο εγγύς μέλλον.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία ένδειξη για το ποιος θα μπορούσε να αναλάβει την θέση του Ballmer αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι ο CEO της Ford, Alan Mulally είναι ο κύριος υποψήφιος για τη θέση αυτή, έστω και αν ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλει να μείνει με την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι το 2014.

  Απάτη με ψεύτικες δωροεπιταγές Νike

Ο απερχόμενος CEO Steve Ballmer, δήλωσε σε ανακοίνωση του ότι θα παραιτηθεί κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι η διαχείριση εκ των άνωθεν θεώρησε αναγκαίο να βρεθεί αντικαταστάτης όσο το δυνατόν συντομότερα, δηλαδή πριν την 31η Δεκεμβρίου.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

4  +  6  =  

Previous Story

Το πρόγραμμα ανταλλαγής iPhone της Apple έρχεται και στην Ευρώπη

Next Story

Το νέο απόκτημα της Google που μετέτρεψε σε αίθουσα συνεδριάσεων