Θυμάστε το Napster; Στην Ελλάδα για απεριόριστη μουσική με €6,95 το μήνα

napsterΝτεμπούτο στην ελληνική αγορά κάνει η συνδρομητική υπηρεσία μουσικής Napster, που από τον Δεκέμβριο του 2011 έχει περάσει στα χέρια της Rhapsody, γνωστής για την ομώνυμη πασίγνωστη υπηρεσία μουσικής.

Η Vodafone Ελλάδος είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του Napster στην Ελλάδα για streaming μουσικής και η πρώτη εταιρία τηλεπικοινωνιών που θα λανσάρει τη συνδρομή στο Napster Premium. Συνδρομητές (και χρήστες καρτοκινητού) της Vodafone Ελλάδος θα μπορούν να ακούσουν εκατομμύρια μουσικούς τίτλους από τα κινητά τους τηλέφωνα, tablets και υπολογιστές. Επιπλέον, οι πρώτοι πελάτες της Vodafone  που θα εγγραφούν στην υπηρεσία θα απολαύσουν μια τρίμηνη δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας Napster Premium.

 

 • Για τη δωρεάν πρόσβαση απαιτείται η απόκτηση ενός προσωπικού ψηφιακού κωδικού. Για να τον αποκτήσουν οι πελάτες της Vodafone πρέπει να καλέσουν στο 1326 από σύνδεση Vodafone. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, ο χρήστης θα μπορεί να απολαμβάνει την υπηρεσία «με επιλεγμένα προϊόντα της Vodafone», ανακοίνωσε η εταιρεία χωρίς ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι συνδρομητές του Napster (6,95 ευρώ το μήνα) έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια τραγούδια όλων των ειδών (ελληνικά και ξένα), από όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες και εκατοντάδες ανεξάρτητες. Το Napster Unlimited plus Mobile επιτρέπει επίσης στους συνδρομητές να χρησιμοποιούν την υπηρεσία μέσω δωρεάν app για Apple iOS και Android.
Η υπηρεσία λανσάρεται με την δυνατότητα δοκιμής επί 30 ημέρες δωρεάν (μετά η υπηρεσία χρεώνεται).

  Instagram: Ναι έρχονται τα live video

Η συνδρομή στο Napster Unlimited plus Mobile επιτρέπει στους συνδρομητές:

 • Να κάνουν stream και να ακούσουν 20 εκατομμύρια διαθέσιμα τραγούδια
 • Να ψάξουν και να βρουν μουσική ανάλογα με το είδος, τον καλλιτέχνη, το τραγούδι ή και το όνομα του άλμπουμ
 • Πρόσβαση σε πάνω από 100 προ-προγραμματισμένα ραδιοφωνικά κανάλια καθώς και playlists, αποκλειστικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών, δισκογραφίες και βιογραφίες
 • Να αποθηκεύσουν και να ακούσουν απεριόριστο αριθμό των αγαπημένων τους τραγουδιών, playlists ή ακόμα και ολόκληρων των άλμπουμ
 • Μουσική από την υπηρεσία αναπαράγεται σε πλήθος συσκευών -αναζητήστε τις δικές σας στο www.napster.co.uk/livingroom
 • Να συνδεθούν με τους φίλους τους στο Facebook και να ακολουθήσουν άλλους χρήστες του Napster έτσι ώστε να ανακαλύψουν νέους καλλιτέχνες.
 • Να κάνουν stream μουσική σε ως και 3 διαφορετικές συσκευές με iOS ή Android
 • Να συγχρονίζονται αυτόματα με τυχόν ενημερώσεις στη μουσική βιβλιοθήκη σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Η πληρωμή των υπηρεσιών θα μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, Paypal ή με δέσμευση ποσού από τραπεζικό λογαριασμό. Δωρεάν εφαρμογές είναι διαθέσιμες για download από το iTunes Store, Google Play και στην αρχική σελίδα του Napster, που βρίσκεται στο www.napster.com.

  Top 10 Most Pirated Movies on BitTorrent

Τα τραγούδια αποθηκεύονται συνήθως χωρίς σύνδεση στα 192 kbps AAC. Τα τραγούδια που θα γίνονται stream θα αποθηκεύονται στα 128 kbps MP3 στην επιφάνεια εργασίας και σε 192 kbps AAC μέσω των εφαρμογών Napster.

Απαιτήσεις συστήματος

 • Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux, Mozilla Firefox 2.0 ή νεότερη έκδοση.
 • Browser: Internet Explorer 8.0, Firefox 10.0, 17.0 Chrome ή Safari 5.0 (Pop-ups, JavaScript και τα cookies πρέπει να επιτρέπονται).
 • Αναπαραγωγή μουσικής: Flash στην έκδοση 10.0.45.2 ή υψηλότερο, το Flash Blocker πρέπει να απενεργοποιηθεί.

 

«Γνωρίζουμε ότι οι λάτρεις της μουσικής στην Ελλάδα προτιμούν το Digital, αφού 7 στους 10 Έλληνες είναι τακτικοί χρήστες Internet», λέει ο Thorsten Schliesche, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ευρώπης του Napster. «Είναι υπέροχο να ξεκινήσει το Napster εδώ γιατί πιστεύουμε ότι προσφέρουμε στους πραγματικούς λάτρεις της μουσικής έναν καλύτερο τρόπο για να ανακαλύψουν νέα μουσική.»

Στον κατάλογο των χωρών που παρέχεται η υπηρεσία προστέθηκαν στις 3 Ιουνίου 14 ευρωπαϊκές χώρες στις 4 Ιουνίου, με την Ελλάδα να αποτελεί την 15η αγορά στην Ευρώπη. H Napster είναι διαθέσιμη σε φίλους της μουσικής της Αυστρίας, του Βελγίου, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Νορβηγίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας και της Ολλανδίας. Στη Γερμανία και στην Αγγλία η υπηρεσία είναι ενεργή εδώ και χρόνια.

in

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

5  +  5  =  

Previous Story

Ευπάθεια στις κάρτες SIM αφήνει απροστάτευτα εκατομμύρια τηλέφωνα

Next Story

Ξεχάστε τις πιστωτικές, πληρώστε με το πρόσωπό σας