Καινούργια Mac και εκμοντερνισμένο iOS αναμένεται να παρουσιάσει η Apple στο WWDC

wwdc

O Jim Darlymple, του The Loop, δημοσίευσε χθες τις δικές του προβλέψεις για το τι θα δούμε στο φετινό WWDC. Ο Darlymple έχει καλό ιστορικό προβλέψεων για την Apple γιαυτό και ίσως αυτά που είπε να ισχύουν.

Σύμφωνα με τον Darlymple, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε καινούργιο iPhone ή iPad, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δούμε καινούργιους Mac υπολογιστές (ίσως MacBook Air μιας και έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται από την αγορά σιγά σιγά).

Η Intel ετοιμάζετε να κυκλοφορήσει τη νέα γενιά επεξεργαστών της, Haswell, στις αρχές του Ιουνίου, γιαυτό και αναμένετε τα επόμενης γενιάς Mac να φοράνε αυτούς, αντί του Ivy Bridge. Εκτός όμως από τα MacBook Air, άλλοι υποψήφιοι είναι και τα MacBook Pro, Mac mini και το πολύ-αναμενόμενο καινούργιο Mac Pro.

O Darlymple δεν είπε ποιους Mac θα παρουσιάσει η Apple στο WWDC, ωστόσο είπε τι μπορούμε να περιμένουμε από το καινούργιο iOS 7, και δεν είναι αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν.

  Το YouTube Kids είναι εδώ για iOS και Android

“Προσωπικά πιστεύω ότι η Apple δεν θα φτάσει τόσο μακριά όσο κάποιοι νομίζουν”, είπε. “Ο τρόπος με τον οποίον βλέπω το iOS 7, είναι ένας εκμοντερνισμός του λειτουργικού, τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά, όπως έκανε τόσα χρόνια και με το OS X.”

Όσο για το OS X 10.9, ο Darlymple είπε ότι περιμένει πως και πως να δει τι έχει κάνει η Apple, διότι οι χρήστες περιμένουν μια βαθιά ενσωμάτωση όλων των υπηρεσιών της γιαυτό και προβλέπει ότι το OS X θα προσφέρει πολλά περισσότερα πράγματα από το iCloud.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  84  =  90

Previous Story

H Apple γυρίζει πίσω στη Samsung για τις οθόνες της [Φήμη]

Next Story

Sony Xperia L4 με οθόνη αφής 6.4-ιντσών