021

Ο Keith Alexander προσπαθεί να μας “ψήσει” για την αναγκαιότητα των προγραμμάτων της NSA

Ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας αναφέρει όπου βρεθεί τα καλύτερα του επιχειρήματα για την αναγκαιότητα των προγραμμάτων επιτήρησης, αλλά το κοινό δεν φαίνεται να τα αγοράζει.

Ο Στρατηγός Keith Alexander σε ένα μιάωρο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube εξηγεί το πώς η NSA σώζει ζωές και κάλεσε τους εργαζόμενους στην υπηρεσία “ήρωες”.

Στο βίντεο, ο Keith Alexander κάνει υποτιμητικά σχόλια για τον Edward Snowden, αναφέροντας ότι οι διαρροές του θα στοιχίσουν ζωές. Το Υπουργείο Άμυνας ανέβασε το βίντεο στο YouTube την Πέμπτη και από τότε έχει λάβει περισσότερες από 13.000 αρνητικές ψήφους.
“Δεν είναι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες που ευνοούνται από τις παρακολουθήσεις,” αναφέρει ο Keith Alexander στο βίντεο. “Τα προγράμματα με τα μεταδεδομένα και με το περιεχόμενο που έχουμε βοηθάμε τους συμμάχους μας.”

Η καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel, κάλεσε τον πρόεδρο Barack Obama την περασμένη Τετάρτη για να τον ρωτήσει αν η υπηρεσία των ΗΠΑ, την παρακολουθεί. Ο υπεύθυνος Τύπου του Λευκού Οίκου Jay Carney αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί κατασκοπείας. “Ο πρόεδρος διαβεβαίωσε την καγκελάριο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν την παρακολουθούν”, δήλωσε στο Associated Press. Μία μέρα μετά διέρρευσε ότι οι ΗΠΑ, παρακολουθούν εκατομμύρια πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαζί με τους ηγέτες 35 κρατών.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  2  =