Οδηγός για πλήρη ανωνυμία στο Linux με το Tor


Το Tor επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στο Διαδίκτυο, να συνομιλούν και να στέλνουν μηνύματα ανώνυμα και χρησιμοποιείται από μια ευρεία γκάμα ατόμων τόσο για νόμιμους όσο και για παράνομους σκοπούς.

Το Tor για παράδειγμα, έχει χρησιμοποιηθεί από εγκληματίες και ομάδες Hacktivism για πολλαπλούς σκοπούς.

Το Nipe από την άλλη, είναι ένα script για να κάνει το Δίκτυο Tor την προεπιλεγμένη πύλη δικτύου σας.

Αυτό το Perl Script σας επιτρέπει να κατευθύνετε όλη την κυκλοφορία σας από τον υπολογιστή σας απευθείας στο Tor Network μέσω του οποίου μπορείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο ανώνυμα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την παρακολούθηση ή τον εντοπισμό σας.

Για να κατεβάσετε το nipe σε ένα μηχάνημα με linux, πληκτρολογήστε

git clone https://github.com/GouveaHeitor/nipe.git

Μετά από αυτό το βήμα, μεταβείτε στον κατάλογο του nipe και πληκτρολογήστε “cpan install Switch JSON LWP :: UserAgent” στο ίδιο τερματικό που θα εγκαταστήσει όλες τις άλλες εξαρτήσεις.

Η παραπάνω εντολή θα διαρκέσει περίπου 2-5 λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα του δικτύου σας και θα πρέπει να εγκαταστήσετε το nipe.pl με τη βοήθεια της παρακάτω εντολής:

Εντολή: perl nipe.pl install

Για να ελέγξετε την κατάσταση του nipe, πληκτρολογήστε “perl nipe.pl status” και θα δείτε ότι η τρέχουσα κατάσταση είναι απενεργοποιημένη.

Για να ξεκινήσετε την υπηρεσία, πληκτρολογήστε “perl nipe.pl start” και στη συνέχεια, ελέγξτε την κατάσταση του δικτύου σας. Θα λάβετε μια νέα IP, την οποία μπορείτε να επιβεβαιώσετε περαιτέρω μέσω της εντολής “curl ipinfo.io/ip“.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news