Συνδρομητικό Office 365 Premium από 10 ευρώ το μήνα

Η Microsoft προτείνει στις οικογένειες την κάλυψη των αναγκών τους σε με συνδρομή στην υπηρεσία Premium για Οικιακή Χρήση, ετήσια αντί 99 ευρώ ή μηνιαία αντί 10 ευρώ για την χρήση Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access.

office 365 premium

Με μια άδεια, το Office εγκαθίσταται σε πέντε συστήματα (, Mac ή/και tablet με Windows), οι ενημερώσεις λογισμικού διατίθενται χωρίς πρόσθετη χρέωση και ο διαθέσιμος χώρος στο cloud ανέρχεται στα 27GB στο Skydrive (από 7GB στην δωρεάν ). Η συνδρομή καλύπτει και 60 λεπτά τηλεφωνικών κλήσεων μέσω Skype σε σταθερά ή/και κινητά τηλέφωνα σε προεπιλεγμένες χώρες μέσω Skype (μπορείτε να δείτε σε ποιες χώρες μπορείτε να καλέσετε σε σταθερό ή και κινητό τηλέφωνο: Ποιες χώρες περιλαμβάνονται στο Skype world minutes;).

Κατά την κυκλοφορία, το Office υποστηρίζει υπολογιστές με Windows 7 ή ανώτερη έκδοση και Mac με Mac OS X 10.5.8 ή ανώτερη έκδοση. Το Office Mobile υποστηρίζει συσκευές Windows Phone που εκτελούν Windows Phone OS 7.5 και ανώτερες εκδόσεις.

  • To Office 365 Premium για Οικιακή χρήση διατίθεται δωρεάν για δοκιμαστική χρήση επί 30 ημέρες. Για να το δοκιμάσετε ή να εγγραφείτε συνδρομητές πρέπει να ξεκινήσετε από την διεύθυνση http://office.microsoft.com/el-gr/products/FX102853961.aspx

Ταυτόχρονα, η Microsoft ξεκίνησε και τη διάθεση της Ακαδημαϊκής Έκδοσης του Office 365 που απευθύνεται σε φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό, στο κόστος των €79 για μία συνδρομή τεσσάρων ετών.

Η Microsoft επίσης προχώρησε και στη διεθνή διάθεση των ανανεωμένων εκδόσεων της κλασικής σουίτας γραφείου Office: Office 2013 για Οικιακή Χρήση και Μαθητές, Office 2013 για Οικιακή Χρήση και Μικρές Επιχειρήσεις και Office Professional 2013. Η διεθνής διάθεση του Office 365 για Επιχειρήσεις θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου.

  • Για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν περισσότερο χρόνο, η Microsoft παρουσιάζει το Time to 365 (http://www.office.com/timeto365), με περιεχόμενο από τους ίδιους τους  χρήστες. Περιεχόμενο συνεισφέρουν και επαγγελματίες, όπως η ειδικός στο “techorating” Janna Robinson, καθώς και εργαζόμενοι γονείς: Ανάμεσα στις συμβουλές, πώς να τε το OneNote για να φτιάξετε τη λίστα για το supermarket, ένας pointer για να βρείτε το σωστό μέγεθος τηλεόρασης για το σαλόνι σας και πώς να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές του Office για να ετοιμάσετε ένα παιδικό πάρτι.
  Γύρισε το KickassTorrents; Προσοχή σε αυτά που διαβάζετε

Office κατ’απαίτηση, σε υπολογιστές χωρίς εγκαταστημένο Office

Αν διαθέτετε μια συνδρομή Office 365 Premium για οικιακή χρήση ή Office 365 Ακαδημαϊκή έκδοση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο με το Office κατ’ απαίτηση. Το Office κατ’ απαίτηση σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές του Office σε υπολογιστές που δεν έχουν εγκατεστημένο το Office ή εκτελούν παλιότερες εκδόσεις του Office, για παράδειγμα σε έναν υπολογιστή στη βιβλιοθήκη, σε ένα επιχειρηματικό κέντρο ή σε κάποιον υπολογιστή που δανειστήκατε από ένα φίλο. Οι εφαρμογές μεταδίδονται με ροή στον υπολογιστή αντί να είναι μόνιμα εγκατεστημένες σε αυτόν. Η ταχύτητα μετάδοσης ροής εξαρτάται από την ταχύτητα σύνδεσης στο . Όταν κλείσετε τις εφαρμογές, δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε άλλους χρήστες του συγκεκριμένου υπολογιστή. Επίσης, τα έγγραφα που αποθηκεύετε στο SkyDrive δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα σε άλλους χρήστες, εκτός αν τα αποθηκεύσατε τοπικά στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Office κατ’ απαίτηση σε έναν υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο Internet και εκτελεί Windows 7 ή νεότερη έκδοση.

Για να χρησιμοποιήσετε το Office κατ’απαίτηση, πρέπει να μεταβείτε στην τοποθεσία www.office.com, να πραγματοποιήστε είσοδο με το λογαριασμό Microsoft που διαθέτετε και κατόπιν, στην καρτέλα “ΤΟ OFFICE ΜΟΥ”, να κάνετε κλικ στο στοιχείο Δημιουργία νέου για την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Θα μπορέσετε να ξεκινήσετε να εργάζεστε στο νέο σας έγγραφο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, πριν καν ολοκληρωθεί η μετάδοση ροής όλων των δυνατοτήτων. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπάρχοντα έγγραφα χρησιμοποιώντας το Office κατ’ απαίτηση, είτε από το Office.com είτε από το SkyDrive. Απλώς πραγματοποιήστε είσοδο με το λογαριασμό Microsoft που διαθέτετε και ανοίξτε το έγγραφο στο οποίο θέλετε να εργαστείτε.
Εκτός από το Office κατ’απαίτηση, η Microsoft διαθέτει και τα λεγόμενα Office Web Apps τα οποία ενδείκνυνται για γρήγορη προβολή και επεξεργασία, ενώ το Office κατ’ απαίτηση παρέχει τις πλήρεις δυνατότητες του Office στον υπολογιστή σας.

  Οι συνηθέστερες μορφές απάτης στο Internet

Τι θα συμβεί όταν λήξει η συνδρομή σας στο Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία λήξης της συνδρομής στο Office 365 Home Premium, οι συνδρομητές λαμβάνουν ειδοποιήσεις στις εφαρμογές του Office και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που τους ενημερώνουν για την επερχόμενη λήξη. Όταν λήξει, οι εφαρμογές λογισμικού του Office εισέρχονται σε κατάσταση μειωμένης λειτουργικότητας μόνο για ανάγνωση, που σημαίνει ότι μπορείτε μόνο να βλέπετε ή να εκτυπώνετε έγγραφα, αλλά δεν θα μπορείτε να δημιουργείτε νέα έγγραφα ή να επεξεργάζεστε υπάρχοντα έγγραφα. Για να επανέλθετε σε πλήρη λειτουργικότητα του Office, μπορείτε να αγοράσετε μια νέα συνδρομή ή μια άλλη έκδοση του Office για έναν υπολογιστή, από την τοποθεσία Office.com ή από οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής συμμετέχει. Μπορείτε επίσης να επανέλθετε σε μια προηγούμενη έκδοση του Office ή να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν Office Web Apps στο SkyDrive για βασική επεξεργασία.

Όταν λήξει η συνδρομή, τα έγγραφα που έχει εποθηκεύσει ο χρήστης στο SkyDrive παραμείνουν προσβάσιμα για κοινή χρήση και λήψη. Αν έχετε φτάσει το όριο του δωρεάν χώρου αποθήκευσης 7 GB, δεν θα μπορείτε να προσθέσετε άλλα έγγραφα. Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να επεξεργάζεστε τα έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στο SkyDrive χρησιμοποιώντας τα Office Web Apps ή να επεξεργάζεστε τα έγγραφα και να στέλνετε την επεξεργασμένη έκδοση. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας από το SkyDrive σε άλλον υπολογιστή ή μονάδα δίσκου οποιαδήποτε στιγμή.

Αν έχετε ετήσια ετήσια συνδρομή, θα ειδοποιηθείτε πριν χρεωθείτε. Αν έχετε μηνιαία συνδρομή, δεν θα ειδοποιηθείτε. Θα χρεώνεστε κάθε μήνα και μπορείτε να ακυρώσετε μέσω Internet στην τοποθεσία www.office.com/myaccount οποιαδήποτε στιγμή.

Περισσότερες για το Office και το Office 365 θα βρείτε στην ενότητα με τις Συνήθεις Ερωτήσεις στο office.microsoft.com στην ελληνική γλώσσα.

in

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


34  +    =  37