Διέρρευσαν αναφορές του Office για iPad στην ιστοσελίδα υποστήριξης της Microsoft

excelforipadreferrence

Οι φήμες θέλουν την Microsoft να κυκλοφορεί το Office για iPad στις αρχές του 2013. Μέχρι τώρα όμως δεν έχουμε δει φωτογραφίες να διαρρέουν, ούτε η Microsoft έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να το επιβεβαιώνει, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα το δούμε να γίνεται πραγματικότητα.

Οι πιο τελευταίες ενδείξεις ότι το Office θα είναι διαθέσιμο σύντομα για το iPad, έρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα υποστήριξης της Microsoft όπου έχουν βρεθεί αναφορές που λένε «Excel for iPad» .

Ένας αναγνώστης του Γαλλικού blog, Mac4Ever, ήταν ο πρώτος που εντόπισε τις συγκεκριμένες αναφορές στην επίσημη ιστοσελίδα υποστήριξης της Microsoft για το Excel. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία παραπάνω, στα δεξιά της σελίδας υποστήριξης υπάρχει μια λίστα με παρεμφερείς απαντήσεις στο πρόβλημα που αναζήτησε ο Γαλλος αναγνώστης, και μέσα στην λίστα υπάρχει το «Excel for iPad» .

Η αναφορά του Excel για iPad εμφανίζετε μόνο στην Γαλλική έκδοση της σελίδας, ενώ στην Αγγλική της εμφανίζει μόνο τα «Excel 2013, PowerPivot in Excel 2013.» Ίσως πρόκειται για κάποιο λάθος που έκανε κάποιος προγραμματιστής της Microsoft, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι το Office για iPad «μαγειρεύεται» και ότι πολύ σύντομα θα το δούμε να γίνεται πραγματικότητα.

  Οι Βρετανοί δίδαξαν την NSA, πως να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο Facebook, Twitter και YouTube

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


83  +    =  86