Οι προμηθευτές της Apple ξεκίνησαν τη μαζική παραγωγή των Retina οθονών για το iPad mini 2 [Φήμη]


Pad-mini-white

Το iPad mini θα ήταν τέλειο αν είχε Retina οθόνη. Πολλοί υποθέτουν ότι η Apple θα ανεβάσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης του iPad mini φέτος, ωστόσο εκτός από μια διαρροή για το πίσω κάλυμμα του, δεν έχουμε δει κάτι άλλο.

Σύμφωνα όμως με νέα αναφορά, η Apple θα βάλει στα σίγουρα Retina οθόνη στα iPad mini αυτή τη χρονιά. Για την ακρίβεια έχουν ήδη κάνει τις παραγγελίες και η μαζική παράγωγη των mini Retina οθονών έχει ξεκινήσει.

Πηγές από την AU Optronics είπαν στο Κινέζικο τεχνολογικό site, My Drivers, ότι η μαζική παραγωγή της επόμενης γενιάς οθονών για iPad mini έχει ήδη ξεκινήσει. Η AU Optronics θα παρέχει τις οθόνες για το iPad mini μαζί με την LG.

Στην αναφορά τους, το Κινέζικο site ισχυρίζεται ότι η ανάλυση της Retina οθόνης θα είναι 2048×1536 ενώ θα έχει 326ppi. Και ενώ πολλοί πιστεύουν ότι το να προσθέσει η Apple μια Retina οθόνη στο iPad mini θα αυξήσει την τιμή του, το My Drivers λέει ότι η Retina οθόνη θα κοστίζει 200 δολάρια, όπου είναι πολύ καλή τιμή σε σύγκριση με τη σημερινή οθόνη που κοστίζει 188 δολάρια.

Η αναφορά δεν έλεγε το πότε θα κυκλοφορήσει το καινούργιο iPad mini, πολύ πιθανόν όμως να είναι αυτό το καλοκαίρι αν και μερικές αβάσιμες φήμες το θέλουν να κυκλοφορεί τον Μάρτιο μαζί με ένα iPad 5.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news