Οι 4 μέθοδοι επίθεσης των χακτιβιστών στην επιχείρηση OpUSA

Οι κολεκτίβες των χακτιβιστών που βρίσκονταν πίσω από την επιχείρηση OpIsrael ανακοίνωσαν τις προθέσεις τους να ξεκινήσουν μια παρόμοια επιχείρηση κατά των ΗΠΑ στις 7 Μαΐου. Η κίνηση αυτή οδήγησε τους εμπειρογνώμονες της Radware, να καταγράψουν τις δραστηριότητες των hackers και να δηλώσουν ότι θα πρέπει να περιμένουμε 4 μεθόδους επίθεσης.

HackersΠρώτα απ ‘όλα, οι hackers κατά πάσα πιθανότητα θα αξιοποιήσουν κοινές ευπάθειες για να προκαλέσουν παραμόρφωση στις ιστοσελίδες και να διαρρεύσουν πληροφορίες από τις βάσεις δεδομένων.

 

Δεύτερον, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν επιθέσεις κορεσμού εύρους ζώνης με τη χρήση DDoS εργαλείων, όπως το LOIC και το HOIC.

 

Επίσης, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία όπως το Slowloris, το οποίο καταναλώνει τους πόρους του διαδικτυακού διακομιστή, με τη δρομολόγηση επιθέσεων που είναι γνωστές και ως ‘’χαμηλές και αργές’’ επιθέσεις.

Τέλος, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι αν η ομάδα hacking γνωστή με το ψευδώνυμο Izz ad-din al-Qassam Cyber Fighters, λάβει μέρος στην επιχείρηση OpUSA, τότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης παροχής υπηρεσιών (DDoS) που θα προέρχονται από αποκλειστικούς διακομιστές για επίθεση.

  Πώς η Apple καθορίζει τις τιμές λιανικής των προϊόντων της

Secnews.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  17  =  19