Παίξτε το κρυφό παιχνίδι “Cloud” στο Android κινητό σας

Είστε κάπου χωρίς internet και βαριόσαστε; Δείτε πως μπορείτε να παίξτε το κρυφό παιχνίδι “Cloud” από το Android κινητό σας και μέσα από εφαρμογή αναζήτησης της Google.

Υπάρχει ένα κρυφό παιχνίδι στην εφαρμογή Αναζήτηση της Google στο Android smartphone σας. Μπορείτε να δείτε και να το παίξετε χωρίς να απαιτείται να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ουσιαστικά θα πρέπει να είστε εκτός σύνδεσης internet στο τηλέφωνό σας για να παίξετε το παιχνίδι και να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας.

Το παιχνίδι αυτό ονομάζεται “Cloud” (σύννεφο) και υπάρχει σε οποιοδήποτε Android κινητό, ανεξαρτήτου μάρκας. Ουσιαστικά είναι ενσωματωμένο στην εφαρμογή Αναζήτηση της Google που με την σειρά της είναι έτσι κι αλλιώς ενσωματωμένη σχεδόν όλα τα Android κινητά, οπότε μπορείτε να το απολαύσετε σχεδόν παντού.

Εάν θέλετε να το δείτε και να παίξετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1. Πρώτα απενεργοποιήστε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο στο Android κινητό σας τηλέφωνο. Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, απενεργοποιήστε τα. Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση Wi-Fi, απενεργοποιήστε τη λειτουργία Wi-Fi.

  Πώς να εξορύξετε το Decentraland MANA

Βήμα 2α. Στην αρχική οθόνη του κινητού σας αν υπάρχει το widget με το πλαίσιο αναζήτησης Google, αγγίξτε το για να πληκτρολογήσετε οποιοδήποτε κείμενο.

Βήμα 2β. Εάν δεν έχετε το πλαίσιο Αναζήτησης Google στην αρχική οθόνη, ανοίξτε την εφαρμογή Google που λογικά το εικονίδιο της υπάρχει ήδη κάπου στις οθόνες σας.

Σημείωση: Αν το έχετε διαγράψει ή αν για οποιοδήποτε λόγο δεν το έχετε μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μη αυτόματα από το Play Store.

Πληκτρολογήστε οτιδήποτε μέσα στο πλαίσιο Αναζήτησης Google. Το κείμενο δεν έχει σημασία καθώς η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι απενεργοποιημένη και η εφαρμογή Google πρόκειται να εμφανίσει την σελίδα Σφάλμα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, την οποία ουσιαστικά θέλετε να αποκαλύψετε για να δείτε το μυστικό παιχνίδι.

Βήμα 3. Μόλις πληκτρολογήσετε οτιδήποτε μέσα στο πλαίσιο Αναζήτησης της Google και αγγίξετε το εικονίδιο αναζήτησης, η εφαρμογή Google θα εμφανίσει μήνυμα σύνδεσης χωρίς σύνδεση δεδομένων ή κανένα διαθέσιμο δίκτυο.

  Αλλαγή μόνιμων συνδέσμων (permalinks) σε WordPress

Τώρα θα δείτε το κινούμενο εικονίδιο Cloud ή μια μικρογραφία εικόνας κοντά στο μήνυμα σφάλματος όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης:

Βήμα 4. Πατήστε στην εικόνα cloud και συγχαρητήρια. Έχετε αποκαλύψει το κρυφό παιχνίδι.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι πλήρους οθόνης. Πατώντας στην οθόνη το συννεφάκι σας ανεβαίνει λίγο πιο ψηλά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα εμπόδια από πουλιά, μαύρα σύννεφα κλπ και να σώσετε το συννεφάκι σας.

Το παιχνίδι μοιάζει αρκετά με το δημοφιλές παιχνίδι Flappy Bird ή το Πασχαλινό αυγό που υπήρχε στις εκδόσεις Google Android 5.0 και 6.0.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν άλλα επτά (!) κρυφά παιχνίδια στα κινητά Android που δεν χρειάζονται διαδίκτυο, αλλά για αυτά θα μιλήσουμε στο επόμενο άρθρο.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


66  +    =  72