Panda Security προστασία για πολλαπλές πλατφόρμες στη νέα σειρά λύσεων Retail 2014

Normal

false
false
false

ES
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ansi-language:EN-US;
mso-fareast-language:EN-US;
mso-bidi-language:EN-US;}

Η ενσωματώνει προστασία για πολλαπλές πλατφόρμες στη νέα σειρά λύσεων Retail

       Γιαπρώτηφορά, το Panda Global Protection 2014 προστατεύει Windows, Mac και Android.

       Τα προϊόντα PandaGlobalProtection 2014, PandaInternetSecurity 2014 και PandaAntivirusPro 2014 αξιοποιούν όλα τα πλεονεκτήματα της ασφάλειας στο ώστε να αντιμετωπίσουν όλα τα είδη απειλών του ψηφιακού κόσμου.

       Πρόκειται για λύσεις που είναι εύχρηστες, ελαφριές, ασφαλείς και βασίζονται στο σύστημα Συλλογικής Νοημοσύνης της PandaSecurity.

PandaΗ νέα σειρά οικιακών λύσεων της Panda Security, The Cloud Security Company, είναι τώρα διαθέσιμη και αποτελείται από τα προϊόντα Panda Global Protection 2014, Panda Internet Security 2014 και Panda Antivirus Pro 2014. Η σημαντικότερη καινοτομία της φετινής χρονιάς, είναι η ενσωμάτωση προστασίας για πολλαπλές πλατφόρμες όπως Mac και Android, εκτός από τα Windows.

Σχεδιασμένες για να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία με ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή, οι νέες λύσεις της σειράς Retail 2014 αξιοποιούν όλα τα οφέλη της ασφάλειας στο cloud ώστε να αντιμετωπίσουν όλα τα είδη απειλών του ψηφιακού κόσμου: ιούς, hackers, online απάτες, κλοπή ταυτότητας και κάθε γνωστή και άγνωστη απειλή.

“Η νέα σειρά Retail 2014 προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο, ανίχνευση και καθαρισμό, έτσι ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να διαφυλάξουν την online ταυτότητά τους κρατώντας μακριά κάθε κίνδυνο”, επισημαίνει ο Hervé Lambert, Retail Product Marketing Manager της Panda Security.

Εν τέλει, πρόκειται για λύσεις που είναι εύχρηστες, ελαφριές, ασφαλείς και βασίζονται στο σύστημα Συλλογικής Νοημοσύνης της Panda Security, η οποία έχει επεκτείνει την κάλυψή της σε πολλαπλές πλατφόρμες χάρη στα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο Panda Global Protection 2014.

“Κατά τους πρώτους έξι μήνες του έτους, 17% περισσότερα δείγματα malware δημιουργήθηκαν σε σχέση με την ίδια περίοδο του περασμένου έτους, οπότε η κατάσταση δεν είναι μόνο επικίνδυνη, αλλά και ο βαθμός κινδύνου αυξάνεται κάθε μήνα”, εξηγεί ο Luis Corrons, Τεχνικός Διευθυντής των PandaLabs στην Panda Security. “Πρόσφατα, η Panda Security παρατήρησε μια σταδιακή αύξηση των επιθέσεων σε κινητές πλατφόρμες, αν και είναι σημαντικά λιγότερες από εκείνες σε υπολογιστές. Σε κάθε περίπτωση, το Android αποτελεί πλέον το λειτουργικό σύστημα κινητών που προτιμούν οι κυβερνο-απατεώνες. Επιπλέον, υπάρχουν όλο και περισσότεροι δούρειοι ίπποι (trojans) και κακόβουλο λογισμικό γενικότερα, που εκμεταλλεύονται αυτά τα είδη συσκευών για να μολύνουν τους υπολογιστές όταν συνδεθούν σε αυτές”, προσθέτει ο Corrons.

  HP Wolf Security διαπιστευτήρια πωλούνται την τιμή ενός πακέτου τσιγάρων

Panda Global Protection 2014

Οι κυριότερες καινοτομίες της νέας σειράς λύσεων Retail 2014 της Panda Security περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση προστασίας για πολλαπλές πλατφόρμες που παρέχεται από το Panda Global Protection 2014 για Windows (XP, Vista, Windows 7 και τα Windows 8), Mac, ακόμα και φορητές συσκευές της (iPad, iPhone και iPhone Touch ) και Android (, smartphones ακόμα και smart ).

Σχεδιασμένη για χρήστες με προηγμένες ανάγκες, η νέα έκδοση του Panda Global Protection 2014 βελτιώνει σημαντικά τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τη λύση αυτή μία από τις καλύτερες σουίτες ασφαλείας στην αγορά, παρέχοντας μεγαλύτερη προστασία από άγνωστο malware και αυξάνοντας το ποσοστό απομάκρυνσης επιθετικού malware (ransomware, rogue) που καταλαμβάνει υπολογιστές ή προσωπικά αρχεία. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά όπως προστασία ταυτότητας, anti-spam, γονικός έλεγχος, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, απομακρυσμένη πρόσβαση, βελτιστοποίηση, κρυπτογράφηση αρχείων και η διαχείριση κωδικών πρόσβασης έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί.

Panda Internet Security 2014 and Panda Antivirus Pro 2014
Η έκδοση 2014 των προϊόντων Panda Internet Security και Panda Antivirus Pro ενισχύει τις ικανότητές τους ενάντια σε ιούς, hackers και άλλες απειλές. Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, το Panda Internet Security 2014 παρέχει επίσης επιλογές για την προστασία της οικογένειας, της ταυτότητας και των δεδομένων του χρήστη, μέσω του γονικού ελέγχου, απομακρυσμένη πρόσβαση, αφαίρεση των spam και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με επαναφορά αρχείων και άλλα χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, αν και το Panda Antivirus Pro αποτελεί την πιο βασική λύση της σειράς, στην πραγματικότητα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό antivirus. Παρέχει γρήγορη και διαισθητική προστασία και περιλαμβάνει τείχος προστασίας, εικονικό πληκτρολόγιο, διαχείριση οικιακού δικτύου, εργαλεία διάσωσης, λειτουργία πολυμέσων και άλλα χαρακτηριστικά.
Διαθεσιμότητα
Τα νέα προϊόντα οικιακής χρήσης της σειράς 2014 της Panda Security περιλαμβάνουν προστασία για 12 μήνες και είναι τώρα διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες και στα καταστήματα λιανικής της ελληνικής αγοράς.

  Apple : τελικά μύθος το απόρρητο

Επιπλέον, δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις των νέων λύσεων 2014 είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://www.pandasecurity.com/greece/homeusers/. Οι πελάτες που επιθυμούν να προμηθευτούν online τα προϊόντα της Panda Security μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους μέσω της ιστοσελίδας: pandasecurity.com.

Normal

false
false
false

ES
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ansi-language:EN-US;
mso-fareast-language:EN-US;
mso-bidi-language:EN-US;}

Η εταιρεία PandaSecurity ιδρύθηκε το 1990 και είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης λύσεων ασφαλείας cloudbased, με προϊόντα διαθέσιμα σε περισσότερες από 23 γλώσσες και εκατομμύρια χρήστες σε 195 χώρες παγκοσμίως. Η PandaSecurity ήταν η πρώτη εταιρεία ασφάλειας IT που εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη του cloudcomputing με τη δική της CollectiveIntelligence τεχνολογία (Συλλογικής Νοημοσύνης). Το  καινοτόμο αυτό μοντέλο ασφάλειας, αναλύει και ταξινομεί αυτόματα, καθημερινά, χιλιάδες νέα δείγματα malware, διασφαλίζοντας έτσι τόσο στους εταιρικούς πελάτες όσο και στους οικιακούς χρήστες, την πλέον αποτελεσματική προστασία ενάντια στις απειλές του Internet, με την ελάχιστη ωστόσο επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή. Η PandaSecurity διαθέτει 56 γραφεία σε όλον τον κόσμο με κεντρικά γραφεία στην Καλιφόρνια για τις Η.Π.Α. και στην Ισπανία για την Ευρώπη.

Η PandaSecurity υποστηρίζει το ProjectStellaστα πλαίσια της πολιτικής της για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με στόχο την προώθηση της ένταξης των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην κοινωνία και στον εργασιακό χώρο.

Το υποκατάστημα της Panda Security στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2000 και μέσα στα 13 χρόνια παρουσίας του, έχει να επιδείξει μία εκτεταμένη βάση πελατών σε όλο το φάσμα της οικονομίας με την αντίστοιχη παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.pandasecurity.com/ ή επισκεφθείτε μας στο Facebook Panda Security Hellas.

Social:

http://www.youtube.com/PandaSecurity1

https://twitter.com/PandaSecurityGR

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).