Παρακολουθήστε και κατεβάστε τα πάντα δωρεάν

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε μια μεγάλη λίστα με εφαρμογές που περιέχουν τα πάντα και είναι εντελώς δωρεάν!

free

 

Λίστα Εφαρμογών και Υπηρεσιών

Stemio – Το είναι μια εφαρμογή που αναπτύχθηκε με Electron και μπορεί να κάνει streaming ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, να εμφανίζει κανάλια Youtube και τηλεοπτικά κανάλια, από torrents.

Kodi -Το Kodi (παλαιότερα ονομαζόταν XBMC) είναι μια ανοικτού κώδικα που η κύρια χρήση της είναι Media Center, αλλά περιέχει πάρα πολλές εξειδικευμένες λειτουργίες streaming.

Live Football TV HDΠεριέχει τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

LibreTube – Εναλλακτική εφαρμογή για τα βλέπεις YouTube αλλά χωρίς διαφημίσεις.

Youtube Music– Ακούστε μουσική γρήγορα, δωρεάν με άριστη ποιότητα ήχου!

LibreOffice – To LibreOffice είναι η ελεύθερη, πολυδύναμη (power-packed), σουΐτα προσωπικής παραγωγικότητας Ανοικτού Κώδικα, για διανομές GNU/Linux, Macintosh και Windows, η οποία σας παρέχει έξι (6) εφαρμογές, πλούσιες σε χαρακτηριστικά, για όλη την παραγωγή εγγράφων σας, καθώς και για την κάλυψη των αναγκών διαχείρισης των σας.

GIMP – Το Gimp (GNU Image Manipulation Program) είναι ένα δωρεάν και ελεύθερο λογισμικό επεξεργασίας γραφικών τύπου raster. Είναι εργαλείο που επικεντρώνεται κυρίως στη διαμόρφωση και την επεξεργασία εικόνας[2] και είναι ελεύθερα διαθέσιμο σε εκδόσεις προσαρμοσμένες για τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα όπως τα Microsoft Windows, το Mac OS X, και το GNU/Linux.

Terabox – Το Terabox είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αρχεία σας στο cloud. Αν αναρωτιέστε πόσο ελεύθερο χώρο αποκτάτε με το Terabox, είναι 1 TB δωρεάν χώρος αποθήκευσης στο cloud.

Google BardΤο είναι ένα μεγάλο μοντέλο γλώσσας (LLM) που αναπτύχθηκε από την Google AI. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, όπως η δημιουργία κειμένου, η μετάφραση γλωσσών και η απάντηση σε ερωτήσεις.

FreedomGPT – Το FreedomGPT είναι μία δωρεάν εναλλακτική λύση ChatGPT που μπορεί να λειτουργεί τοπικά στο υπολογιστή σας, εκτός σύνδεσης, και έτσι δεν στέλνει τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο.

Z-Library – Δωρεάν βιβλία σε μορφή ebook.

Retro Games Online – Παίξε δωρεάν και online όποιο arcade παιχνίδι θέλεις, εύκολα και γρήγορα.

Audacity – Το Audacity είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ήχου πολλαπλών πλατφορμών για καταγραφή και επεξεργασία αρχείων ήχου. Η εφαρμογή είναι cross- και έτσι κυκλοφορεί για Windows, Mac OS X, Linux και BSD. Το Audacity δημιουργήθηκε από τον Dominic Mazzoni όταν ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο Carnegie Mellon.

Shotcut -Το Shotcut είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής βίντεο, ανοιχτού κώδικα, για τα λειτουργικά συστήματα των Windows, Linux και macOS. Η εφαρμογή έχει αξιόλογα χαρακτηριστικά και αξίζει ένα αφιέρωμα.

Scribus – Είναι γνωστό για την ευρεία γκάμα εργαλείων του και τα πολλά χαρακτηριστικά διάταξης σελίδων, τα οποία συγκρίνονται με κορυφαίες μη ελεύθερες εφαρμογές όπως το Adobe PageMaker, το PagePlus, το QuarkXPress και το Adobe InDesign.

Proton VPN – Δωρεάν VPN χωρίς όριο όγκου δεδομένων

Blender – δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης 3D.

Krita – Open Source εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας.

Apache OpenOffice – Το Apache OpenOffice, γνωστό και σαν OpenOffice.org είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου (Writer), λογιστικό φύλλο (Calc), δημιουργό παρουσιάσεων (Ιmpress), πρόγραμμα σχεδίασης (Draw), διαχείριση βάσεων δεδομένων (Base) και μαθηματικών τύπων (Math). Λειτουργεί σε όλες τις (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Mac OS). Σχεδιάστηκε με σκοπό να αποτελέσει μια συμβατή και ελεύθερη εναλλακτική του Microsoft Office. Υποστηρίζει το ISO/IEC πρότυπο OpenDocument (ODF) για την ανταλλαγή εγγράφων.

OnionShare – Η πρώτη έκδοση του OnionShare κυκλοφόρησε το 2017 για Windows, Mac OS X και Linux. Διέθετε επιλογές για την κοινή χρήση αρχείων ανώνυμα χρησιμοποιώντας το δίκτυο Tor με ένα απλό αλλά αποτελεσματικό περιβάλλον εργασίας.

Γράψτε μας στα σχόλια τη γνώμη σας για τις παραπάνω εφαρμογές και αναφέρετε κάποια που ίσως ξεχάσαμε, έτσι ώστε να την προσθέσουμε μιας και η λίστα θα ανανεώνεται διαρκώς!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Anastasis Vasileiadis

Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές και όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).