Ενημέρωση του Pokemon Go καθιστά το παιχνίδι για το σπίτι, εν μέσω επιδημίας κορονοϊού

Το παιχνίδι κάνει μερικές προσωρινές αλλαγές στο πρόγραμμά του, ώστε οι παίκτες να μπορούν να παίξουν από το σπίτι τους και να αποθαρρύνονται να βγουν έξω και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο προγραμματιστής της είπε στο Polygon ότι δίνει προτεραιότητα στις ενημερώσεις για το Pokemon GO , που με αυτές οι εκπαιδευτές θα μπορούν να δουν περισσότερα τέρατα, χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθούν πολύ μακριά από το σπίτι.

Οι επωαστήρες, οι οποίοι απαιτούν από τους παίκτες να συγκεντρώσουν ένα ορισμένο αριθμό βημάτων πριν από την εκκόλαψη ενός αυγού, θα δουλεύουν με το μισό αριθμό βημάτων. Τα PokeStops θα απελευθερώνουν επίσης δώρα με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι συνήθως. Τα Incense packs, τα οποία παράγουν τα περισσότερα τέρατα, θα μειωθούν επίσης κατά 99% και θα διαρκούν μία ώρα όταν θα είναι ενεργά.

Ο προγραμματιστής ανέφερε ότι όλες αυτές οι αλλαγές τρέχουν κανονικά με την τελευταία ενημέρωση. Το παιχνίδι Pokemon Go ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2016, και διαφημιζόταν ότι παρότρυνε τους παίκτες να ξεκολλήσουν από τον καναπέ ή το γραφείο τους και να βγουν έξω κάνοντας μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


9  +  1  =