Η Samsung διαψεύδει τα ψεύτικα αποτελέσματα των benchmark tests

samsung_logo1H Samsung διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι πείραξε το Galaxy S4 για να βοηθήσει στη δημιουργία φουσκωμένων αποτελεσμάτων στα benchmark tests.

Η AnandTech ισχυρίζεται ότι η εταιρεία ανέβασε την απόδοση της συσκευή της κατά 11% για να δώσει καλύτερη συγκριτική αξιολόγηση, στις δοκιμές.

Η εταιρεία αρχικά ανταποκρίθηκε με μία δημοσίευση στο blog της Κορέας – εντοπίστηκε από το Verge – και η μετάφραση που δημοσιεύτηκε από το TNW αναφέρει:

Υπό κανονικές συνθήκες, το Galaxy S4 έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει μια μέγιστη GPU συχνότητα στα 533MHz. Ωστόσο, η μέγιστη συχνότητα της GPU πέφτει στα 480MHz σε ορισμένες εφαρμογές παιχνιδιών που μπορεί να προκαλέσουν υπερφόρτωση, όταν χρησιμοποιούνται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Εν τω μεταξύ, η μέγιστη συχνότητα της GPU 533MHz ισχύει για τη λειτουργία των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται συνήθως σε λειτουργία πλήρους οθόνης, όπως τις S Browser, Gallery, Camera, Video Player καθώς και ορισμένες εφαρμογές συγκριτικής αξιολόγησης, οι οποίες απαιτούν επίσης σημαντική απόδοση.

Πάντως δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι η Samsung θα απαντούσε στην εν λόγω δημοσίευση. Θα πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα tests τώρα, ή την απάντηση από κάποιον τεχνικό που θα τεκμηριώνει την δημοσίευση του AnandTech.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).