Εντελώς συμπτωματικά διέρρευσαν τα specs του Samsung Galaxy S7


Παρά το γεγονός ότι χρειάζονται ακόμα αρκετοί μήνες για την αποκάλυψη του επόμενου Samsung Galaxy S7, εντελώς συμπτωματικά και αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου iPhone 6S, οι πρώτες λεπτομέρειες της συσκευής άρχισαν να εμφανίζονται.Samsung Galaxy S6 Edge concept

Σήμερα, με νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν online από το GforGames και παρουσιάζουν το benchmark, το εσωτερικό όνομα της επερχόμενης συσκευής Galaxy S7, είναι Samsung Lucky.

Τα αποτελέσματα του benchmark του Galaxy S7 ανέβηκαν στη βάση δεδομένων της AnTuTu και παρουσιάζουν κάποιες λεπτομέρειες για τα specs του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τον κατάλογο της AnTuTu λοιπόν, το Samsung Galaxy S7 θα είναι εξοπλισμένα με έναν επεξεργαστή Qulcomm Snapdragon 820, μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών Adreno 530 και 4GB RAM!

Επίσης, το smartphone θα έχει 64GB εσωτερικής μνήμης, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για υποδοχή κάρτας microSD.

Άλλη μια σημαντική πληροφορία είναι ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S7 θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής Super AMOLED που θα υποστηρίζει Quad HD στα 2560×1440 pixels.

Επιπλέον, το smartphone θα διαθέτει μια κάμερα 16-megapixel στο πίσω μέρος, καθώς και μια δεύτερη 5-megapixel στο μπροστινό μέρος.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news