Η Samsung ίσως αναγκαστεί να πληρώσει 15 δισ. δολάρια διότι προσπάθησε να αποκλείσει τις συσκευές της Apple στην Ευρώπη

samsung-sign

Το γνωρίζετε πλέον ότι η και η βρίσκονται μονίμως σε δικαστικές διαμάχες. Και ενώ η Apple κέρδισε 1 δισ. δολάρια από την Samsung σε μια δίκη στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ευρώπη ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής.

Ωστόσο, μια καινούργια αναφορά, η Samsung ίσως δεχθεί ένα μεγάλο χτύπημα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή πληρώνοντας ένα τεράστιο πρόστιμο διότι προσπάθησε να απαγορεύσει την πώληση των συσκευών της Apple από την Ευρώπη.

Σύμφωνα με το The , η Samsung θα έρθει αντιμέτωπη με μεγάλα ποσά διότι χρησιμοποίησε τις πατέντες της για το 3G εναντίων της Apple ζητώντας την απαγόρευση των συσκευών της από την Ευρώπη. Βέβαια δεν είναι η μόνη εταιρεία που θα πληρώσει τόσο μεγάλο πρόστιμο. Η Motorola, που πλέον ανήκει στην , ίσως χρειαστεί να πληρώσει ένα αντίστοιχο ποσό, διότι προσπάθησε να αποκλείσει το Xbox της Microsoft από την Ευρώπη.

Το ποσό που θα χρειαστεί η Samsung να πληρώσει ανέρχεται στα 15 δισεκατομμύρια δολάρια και ενώ η Apple έχει προσπαθήσει επίσης να αποκλείσει συσκευές της Samsung, οι πατέντες που χρησιμοποίησε ήταν πιο ουσιώδης, οπότε το δικαστήριο δεν έκρινε ότι έκανε κατάχρηση αυτών. Επιπρόσθετα, η Apple έχει κάνει ήδη αίτηση προς την Samsung για να πληρώνει τέλη αδειοδότησης σχετικά με την πατέντα του 3G, ωστόσο η Samsung την αρνήθηκε.

  Οι SSD αναμένεται να γίνουν πολύ φτηνότεροι καθώς οι τιμές NAND πέφτουν κατακόρυφα

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).