ScreenStyler : Ένα εργαλείο προσαρμογής των Windows

Το ScreenStyler είναι ένα δωρεάν εργαλείο προσαρμογής της επιφάνειας για Windows. Το πρόγραμμα είναι ως έκδοση beta μέχρι στιγμής και χρησιμοποιεί τα καθιερωμένα προγράμματα Rainmeter και RocketDock.

screenstyler change wallpaper

Σε όλους αρέσει να εξατομικεύουν το λειτουργικό τους σύστημα και περισσότερο την επιφάνεια εργασία τους. Αν η διαδικασία θα φαίνεται βουνό, το ScreenStyler είναι ένα εύκολο πρόγραμμα που θα σας λύσει τα χέρια. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικά στυλ Windows. Και είναι δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Mediafire (έχει μέγεθος 120 Megabyte). Παρόλο που το ScreenStyler έχει επίσημο ιστότοπο προτίμησε να φιλοξενήσει το πρόγραμμά του στο Mediafire και όχι στον ιστότοπό του. Αν και αυτό μπορεί να μειώσει την εμπιστοσύνη σας προς το πρόγραμμα, ένας έλεγχος στο Virustotal επέστρεψε 0 hits.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι το ScreenStyler είναι beta. Δεν συνιστάται ακόμη η εγκατάστασή του σε συστήματα εργασιακού περιβάλλοντος. Το λογισμικό beta μπορεί να περιέχει σφάλματα ή προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας πριν προχωρήσετε στην της εφαρμογής.

Το πρόγραμμα εγκαθιστά το RocketDock και προτείνει την εγκατάσταση του Rainmeter, κατά την εγκατάσταση του. Η λειτουργικότητα της ταπετσαρίας υποστηρίζεται από το ScreenStyler, τα γραφικά στοιχεία προέρχονται από το Rainmeter και το dock από το RocketDock.

Τα στυλ βρίσκονται επίσης μέσα στο ScreenStyler. Ένα στυλ αποτελείται από ταπετσαρίες, γραφικά στοιχεία, μια βάση σύνδεσης και, στο μέλλον, άλλες εφαρμογές.

Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ από την αρχή ή να χρησιμοποιήσετε ένα υπάρχον στυλ και να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Δεν υπάρχει επιλογή εισαγωγής της υπάρχουσας διάταξης, π.χ. τα εικονίδια σας που βρίσκονται ήδη στην επιφάνεια εργασίας, ώστε να περιλαμβάνονται αυτόματα στο dock ή αλλού.

Στο παρακάτω μπορείτε να δείτε μία ολοκληρωμένη παρουσίαση του προγράμματος:

Το ScreenStyler υποστηρίζει έναν αριθμό διαφορετικών τύπων ταπετσαρίας. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρεχόμενες ταπετσαρίες, να χρησιμοποιήσετε ένα συμπαγές χρώμα ή gradient, να χρησιμοποιήσετε έναν από τους συνδεδεμένους πόρους ταπετσαρίας για λήψη νέων ταπετσαριών ή να χρησιμοποιήσετε μια ταπετσαρία από το τοπικό σύστημα.

Η εφαρμογή στερείται υποστήριξης για κινούμενες ταπετσαρίες. Ελέγξτε το Lively ή το AutoWall αν θέλετε κάτι παραπάνω.

Η λειτουργικότητα του widget τροφοδοτείται από το Rainmeter. Το ScreenStyler υποστηρίζει μια σειρά από γραφικά στοιχεία, όπως ρολόι, ημερολόγιο, κουμπιά για ενεργοποίηση λειτουργιών, όπως σίγαση ή σκοτεινή λειτουργία, πληροφορίες συστήματος και άλλα.

Τα εικονίδια μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στην επιφάνεια εργασίας ή στο dock και περιλαμβάνουν υποστήριξη για ιστότοπους και προγράμματα. Αν θέλετε προσθέστε και εμάς!

screenstyler

Το Dock είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση του στην πλάγια ή πάνω/κάτω θέση, το μέγεθος και το στυλ του. Χρησιμοποιήστε την ενότητα εικονίδια για να προσθέσετε εικονίδια προγράμματος ή ιστότοπου στο dock.

Το ScreenStyler έχει μερικές επιπλέον επιλογές στις ρυθμίσεις. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα από αυτά, όπως η δυνατότητα τοποθέτησης της γραμμής εργασιών των Windows στην κορυφή ή στα πλάγια, ενδέχεται να μην λειτουργούν προσωρινά στα Windows 11.

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν την παράκαμψη ρυθμίσεων Υψηλού DPI και την αναλογία διαστάσεων, την αλλαγή της στρογγυλότητας της γωνίας της οθόνης και την εναλλαγή εμφάνισης ώρας, ς και καιρού.

Τα στυλ μπορούν να αποθηκευτούν, να εξαχθούν και να εφαρμοστούν νέα στυλ στο τρέχον σύστημα.

Συμπερασματικά:
Το ScreenStyler είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα για Windows που συνδυάζει τη δική του λειτουργικότητα, με αυτά που προσφέρουν τα δημοφιλή προγράμματα Rainmeter και RocketDock.

Το πρόγραμμα δεν είναι επίσημα συμβατό με τα Windows 11, αλλά οι περισσότερες λειτουργούν στο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Συνολικά, είναι ακόμα σε beta έκδοση αλλά είναι ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα. Είναι επίσης σίγουρο ότι όταν θα βγει από την έκδοση beta και θα υποστηρίξει πλήρως τα Windows 11, θα προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!
ScreenStyler,Rainmeter,RocketDock,Windows,desktop

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).