Μελέτη της Silversky για την ασφάλεια των emails

Μια νέα μελέτη από την δείχνει ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι στις ΗΠΑ είναι υπερβολικά σίγουροι για την ασφάλειά τους στο διαδίκτυο. Αυτό, σε συνδυασμό με την έλλειψη εργαλείων ασφαλείας στο τους, μπορεί τελικά να οδηγήσει σε απώλειες δεδομένων και όχι μόνο.

Η μελέτη δείχνει ότι το 98% των ερωτηθέντων ότι οι συνήθειες που έχουν όσον αφορά την ασφάλεια στο τους είναι ίσες ή καλύτερες από εκείνες των συναδέλφων τους.

Ενώ πολλοί εργαζόμενοι δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν περισσότερες διαδικασίες από αυτές που προβλέπονται από την εταιρεία για την προστασία των επικοινωνιών τους, οι περισσότεροι από τους μισούς παραδέχονται την αποστολή λάθος μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λάθος άτομο.

Το 53% των ερωτηθέντων παραδέχονται ότι λαμβάνουν μηνύματα με ευαίσθητα δεδομένα χωρίς κρυπτογράφηση, αλλά μόνο το 17% παραδέχεται ότι αποστέλλει τέτοιου μηνύματα.

Όσον αφορά τα εργαλεία ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μόνο το 32% των οργανισμών χρησιμοποιούν λύσεις ασφαλείας για τα δεδομένα των τους, και μόνο το 21% χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για email. Το 46% από αυτούς που έλαβαν μέρος στην έρευνα παραδέχθηκε ότι η ασφάλεια των email της εταιρείας τους θα μπορούσε να βελτιωθεί.

  H Εφορία υπολόγισε την φορολογική σας δήλωση και δικαιούστε επιστροφή φόρου

Δείτε το της Silversky

Κλικ για μεγέθυνση

Email-Security

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).