Έσοδα Έξοδα Δωρεάν Ελληνική εφαρμογή για Android

Το Έσοδα Έξοδα είναι μια νέα Ελληνική εφαρμογή για Android που έρχεται να βάλει σε μια τάξη τα έσοδα-εξόδα μας. Με την βοήθεια της μπορείτε να καταγράφετε τι ξοδεύετε κάθε μήνα και που, ενώ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επαναλλαμβανόμενες συναλλαγές (πχ πληρωμή ενοικίου).simple budget

Πέρα από την απλή καταγραφή των συναλλαγών σας μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας badget. Για παράδειγμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα badget των 100 ευρώ ανά μήνα για καφέ και ποτό με την εφαρμογή να σας ειδοποιεί όποτε το ξεπεράσετε.tablet Android

Μέσα από τα γραφήματα του Έσοδα Έξοδα μπορείτε να δείτε τι έχετε ξοδέψει στο τέλος του μήνα και που πήγαν τα χρήματα σας.

statistics

Συγκεκριμένα θα βρείτε δύο γραφήματα τύπου γραμμών και πίτας με το δεύτερο να ενεργοποιείται με μια περιστροφή της συσκευής σε “Landscape Mode”.

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δέκα διαθέσιμα themes αυτό που σας αρέσει.

Τέλος, μπορείτε όποτε θελήσετε να κρατήσετε ένα backup των δεδομένων σας αποθηκεύοντας τα είτε στη συσκευή σας είτε στον Dropbox λογαριασμό σας.

  Google: 29 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση παρουσίασης των Nexus

Η εφαρμογή Έσοδα Έξοδα για Android είναι δωρεάν χωρίς αγορές εντός εφαρμογής και μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω του Google Play.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  41  =  50

Previous Story

Facebook Messenger με μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται

Next Story

Κυκλοφόρησε το Galaxy J2 (2016) της Samsung