Η SmugMug αγόρασε την υπηρεσία Flickr της Yahoo

Αν επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της Flickr ή την σελίδα της SmugMug, θα ενημερωθείτε για το ότι η υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών SmugMug απέκτησε το Flickr μια άλλη υπηρεσία φιλοξενίας φωτογραφιών από την Yahoo.

Το Flickr ήταν κάποτε μια δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούσαν να εγγραφούν και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους, να συμμετάσχουν σε ομάδες, να μοιράζονται φωτογραφίες ή να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες σχολίων και ψηφοφορίας.smugmug

Η άνοδος των smartphones και των ανταγωνιστικών υπηρεσιών φιλοξενίας εικόνων φέρεται να επηρέασε τη δημοτικότητα της Flickr.

Η Yahoo προσπάθησε να ανταγωνιστεί τις νέες υπηρεσίες με επανασχεδιασμούς του Flickr, αλλά φαινόταν ότι οι προτεραιότητες της εταιρείας ήταν αλλού.
Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες προς το παρόν αλλά η SmugMug αναφέρει:

SmugMug has acquired Flickr.
If you use our products today, rest easy, they aren’t going anywhere.
The future is bright, but we’ll only get there together.
Let’s do this.

Η SmugMug αποκάλυψε ωστόσο, ότι το Flickr θα λειτουργήσει σαν μια μεμονωμένη οντότητα, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες αλλά και οι υπηρεσίες θα μείνουν όπως τις γνωρίζαμε στο άμεσο μέλλον. Αργότερα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα αποφασίσει η εταιρεία.

Οι υπηρεσίες SmugMug και Flickr αντιπροσωπεύουν τις μεγαλύτερες κοινότητες φωτογράφων παγκοσμίως. Θέλουμε να παρέχουμε στους φωτογράφους τόσο την έμπνευση όσο και τα εργαλεία που χρειάζονται για να πουν τις ιστορίες τους. Θέλουμε να φέρουμε τον ενθουσιασμό και την ενέργεια για να εμπνεύσουμε περισσότερους φωτογράφους να μοιραστούν την δουλειά τους. Και θέλουμε να είμαστε ένα ευπρόσδεκτο μέρος για όλους τους φωτογράφους: τον χομπίστα, και τον επαγγελματία.

Η Verizon εξαγόρασε το Yahoo πέρυσι και η Flickr ήταν μέρος της συμφωνίας. Προς το παρόν ούτε η Verizon ούτε η SmugMug έχουν αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τη συμφωνία.

  LibreOffice 5.3.3 office suite

Οι  Συχνές Ερωτήσεις όμως αποκαλύπτουν λίγες επιπρόσθετες πληροφορίες:

  • Οι λογαριασμοί της Flickr και οι λογαριασμοί της SmugMug θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως και πριν.
  • Οι φωτογραφίες δεν θα μετακινηθούν ή θα αλλάξουν.
  • Το Flickr θα συνεχίσει να προσφέρει την δωρεάν έκδοση.
  • Η τιμολόγηση του Flickr για τους Pro πελάτες δεν θα αλλάξει.
  • Όλοι οι χρήστες του Flickr θα λάβουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα τους ζητούν να αποδεχθούν τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της SmugMug.

___________________

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

2  +  2  =  

Previous Story

Windows 10 Spring Creators Update νέο RTM: έρχεται για όλους τη Τρίτη

Next Story

MacBook Pro 13 ιντσών: αντικατάσταση μπαταριών από την Apple